Calculator werkvoorbereider Beton
Multi nv
Nederland
34 dagen geleden

Functie omschrijving

Als calculator / werkvoorbereider verzorg je de werkzaamheden op het gebied van calculatie en werkvoorbereiding van Civiele Beton Projecten.

Je verzorgt de diverse werkmappen, je maakt de projectplannen op het gebied van onder andere veiligheid, gezondheid, kwaliteit en milieu en je ondersteunt de uitvoering.

Verder zorg je voor de KLIC-meldingen, bereid je de uitvoering voor op de overdracht van het project van calculatie / werkvoorbereiding naar uitvoering en blijf je de projecten begeleiden tijdens de uitvoeringsfase.

Je signaleert besteksafwijkingen, stelt meerwerkopstellingen op en draagt zorg voor de contractuele begeleiding en afwikkeling van de projecten.

Profiel

Je hebt HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde HTS opleiding richting civiel. Daarnaast heb je ervaring met werken in de betonbouw en dan met name in de werkvoorbereiding en calculatie.

Communicatief ben je sterk, zowel mondeling als schriftelijk en je hebt kennis van de moderne ICT systemen. Je bent zelfstandig, neemt initiatief, bent zeer kostenbewust en uiterst accuraat.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier