Parttime cargomedewerker
Recruitnow
Schiphol, Nederland
9 dagen geleden

Op zoek naar een parttime baan, bijvoorbeeld naast je huidige baan of studie? Werken op een prachtige, internationale omgeving als Schiphol?

In je pauzes vliegtuig spotten op het platform?Swissport is verantwoordelijk voor een juiste afhandeling van alle luchtvracht die de vliegtuigen verlaat om vervolgens verder getransporteerd te worden via vliegtuigen.

Is geen uitdaging voor jou te gek en heb jij altijd al op Schiphol willen werken? Dit is je kans om je logistieke carrière te starten of te vervolgen.

Als luchtvrachtmedewerker bij Swissport help jij dagelijks mee aan een optimale verwerking van al die luchtvracht. Je ondersteunt bij het opbouwen en afbreken van vliegtuigpallets en -

platen en je bent verantwoordelijk voor het correct afhandelen van alle luchtvracht.Bij Swissport kun je al aan de slag als je minimaal 2 dagen beschikbaar bent.

Wat krijg jij als luchtvrachtmedewerker bij Swissport?Een basissalaris vanaf €10,30 (wanneer dit je eerste baan in de logistiek is) tot €11,46 (aantal jaar ervaring in de logistiek) met kans op loonstijging Een parttime baan op een prachtige locatie voor langere tijd Een tegemoetkoming in je reiskosten tot maximaal €145,-

per maand (€0,19 per km) Interessante toeslagen van 30% tussen 22.00 en 06.00 uur en 50% in het weekend, waardoor je salaris oploopt tot tussen de €13,23 en €17,19 per uurWat vragen wij van jou als luchtvrachtmedewerker bij Swissport?

Je bent fysiek in orde, je bent gemotiveerd en je steekt graag je handen uit de mouwen Je hebt een flexibele houding, maar je kunt zelf een voorkeur aangeven qua dagen Je spreekt Nederlands en / of Engels Je woont minimaal 8 jaar in Nederland en hebt geen strafblad (in verband met het verkrijgen van een screening van de Koninklijke Marechaussee)Is Schiphol de place-

to-be voor jou en wil jij aan de slag als luchtvrachtmedewerker bij Swissport? Wij willen dan graag in contact met je komen om een intakegesprek met je in te plannen.

Stuur ons een korte motivatie en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op of stuur een appje naar 06-

22032511. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier