Senior netwerk- en systeembeheerder
Flexibility
Wageningen, Gelderland, nl
8 dagen geleden
source : Jobbird

Onze opdrachtgever is een informele en gestaag groeiende organisatie in de regio Wageningen, waar 35 mensen werkzaam zijn.

Er wordt gewerkt vanuit klantenteams die zelfstandig de relaties van dat team bedienen. Het bedrijf ontwerpt, bouwt en beheert ICT-

omgevingen voor middelgrote ondernemingen. De focus ligt op het bieden van continuïteit en kwaliteit aan de klant. Vanwege de groei zoekt deze organisatie een senior systeem-

en netwerkbeheerder. Je werkt voornamelijk vanuit kantoor, maar als je dat leuk vindt, is incidenteel werken op locatie bij de klant ook mogelijk.

Er is heel bewust geïnvesteerd in een ruime, hippe kantooromgeving, waar je je thuis kunt voelen. Alle moderne technologieën worden door deze organisatie uitgedacht en ondersteund.

Functie-eisen

Je bent bijzonder servicegericht, flexibel, slim, pragmatisch en communicatief vaardig. Je bent zelfredzaam in het vinden van oplossingen.

Je hebt een vooropleiding op minimaal MBO4 niveau. Je bent in het bezit van één of meerdere Cisco certificaten en aantoonbare kennis van Cisco routers.

Je bent enthousiast, creatief, stressbestendig, resultaatgericht, dienstverlenend, (administratief) nauwkeurig en gepast eigenwijs.

Je hebt ervaring met het telefonisch ondersteunen van klanten. Je bent leergierig en wilt samen met je collega's je kennis op peil houden.

Je bent in het bezit van rijbewijs B en je woont bij voorkeur in omgeving Wageningen, Ede, Veenendaal. Je hebt ruime kennis van en ervaring met Windows Sever omgevingen, Office365, het configureren van servers, werkstations, netwerken, routers, firewalls, VPN oplossingen, MS Terminal Server, Cloud en Azure.

Kennis van Backup software en anti-virus wordt op prijs gesteld.

Arbeidsvoorwaarden

Een dynamische organisatie met een hoog kennisniveau. Je treedt rechtstreeks in dienst bij de organisatie, er is dus geen sprake van detachering.

Een zeer platte en informele organisatie Groeimogelijkheden Eventueel een auto van de zaak Telefoon / laptop Een prima salaris

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier