Inside Sales Representative
Tempo-Team
Son en Breugel, NL
10 dagen geleden

Voor onze opdrachtgever in Son zijn wij per direct op zoek naar een fulltime Inside Sales Representative. Heb jij commerciële skills en ben jij de komende maanden beschikbaar? Lees dan snel verder!

Als Inside Representative ben jij het belangrijkste aanspreekpunt voor klanten en distributeurs in Europa voor gespecialiseerde industriële producten.

Je hebt intensief telefooncontact en beheert zowel inkomende als uitgaande oproepen voor een specifiek verkoopgebied, waarbij je klanten raadpleegt over producten en toepassingen die rechtstreeks resulteren in o.a. bestellingen.

Je werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit :

 • Genereren van verkoopkansen en orders via inkomende lead consulting;
 • Proactieve ondersteuning van de Field Sales Teams bij de follow-up van eindklanten en de ontwikkeling en voortgang van kansen;
 • Registreer feedback van klanten en biedt in de toekomst actief oplossingen met betrekking tot leads en kansen voor betere resultaten;
 • Communiceer proactief met distributiekanalen over verkoopkansen en wanneer nodig promotieactiviteiten.
 • Wie zoeken wij?

 • Iemand met minimaal 2 jaar werkervaring in interne verkoop of customer service
 • Sterke klantgerichtheid en verkoopgerichtheid
 • Bereid en in staat om in contact te komen met klanten in Frankrijk en Franstalig België
 • Affiniteit met technische producten en diensten
 • Vloeiend in Engels en Italiaans
 • De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van + / - 08 : 30 tot 17 : 00 uur. Bij deze functie is er een mogelijkheid om direct een contract te krijgen bij de opdrachtgever.

  Ben jij die Inside Sales Representative die wij zoeken? Solliciteer dan snel online met een recent CV!

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Tempo-Team : een HR-dienstverlener met visie Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes.

  Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.

  Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk.

  Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt.

  Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.

  Ons doel : bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-

  oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel : bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen -

  een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk.

  Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier