Vacature Machinemonteur
Volker Stevin Materieel bv - Nuth (depot)
Amersfoort, Netherlands
11 dagen geleden
source : VolkerWessels

De functie

Als monteur ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van onderhoud en reparaties aan ons complete machinepark zodat deze in een goede staat verkeren en de veiligheid hiervan wordt gewaarborgd.

Onze machinepark bestaat o.a. uit generatoren, compressors, draadkranen, trilplaten, asfalt-verwerkend materieel en GWW-

machines. De werkzaamheden vinden zowel plaats in de werkplaats te Nuth als op locatie in de regio.

De werkzaamheden bestaan uit :

 • Beurten en regulier onderhoud;
 • storingen lokaliseren en verhelpen;
 • inspecties en keuringen uitvoeren;
 • assisteren van de materieelcoördinatie bij logistieke werkzaamheden zoals fysiek laden / lossen en inspecteren van materieel en administratief verwerken van materieelaanvragen en -retourneren.
 • Wat verwachten wij van jou?

 • Dat je in het bezit bent van de volgende opleiding / certificaten - of bereid zijn deze te behalen :
 • afgeronde opleiding machinemonteur GWW of gelijkwaardig;
 • een heftruckcertificaat;
 • VCA basis
 • dat je geïnteresseerd bent in asfalt- en grondverzetmaterieel;
 • kennis van hydraulische systemen en elektronica is een pre;
 • enige jaren ervaring in een soortgelijke functie;
 • een rijbewijs B
 • een teamplayer bent.
 • Aanbod

  Wij bieden je, naast die mooie uitdagende / afwisselende baan, een uitstekend loon volgens de CAO Bouw & Infra (bouwplaatswerknemers), mogelijkheid tot deelname aan een collectieve zorgverzekering en goede pensioenregeling.

  Daarnaast vinden wij naast hard werken een leuke werksfeer en ontspanning ook erg belangrijk. Daarom krijg je gemiddeld 25 vakantiedagen en 20 roostervrije dagen.

  Kortom, bij VSM zit je goed!

  De afdeling

  Er worden onderhoud- en reparatiewerkzaamheden verricht in een goed uitgeruste werkplaats. Het interessante van deze functie is dat het materieel zeer divers is, zoals compressoren, generatoren, trilplaten, pompen, lichtmasten, grondverzetmachines en revisies aan asfaltverwerkend materieel.

  Ook worden diverse storingen geanalyseerd en verholpen.

  Het team bestaat uit een kleine groep monteurs en een logistiek medewerker. De werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit reparaties die zoveel mogelijk zelfstandig uitgevoerd moeten worden.

  Daarnaast is het soms nodig dat er geassisteerd wordt bij de logistieke werkzaamheden. Kwaliteit en veiligheid vormen een belangrijk aspect in de dagelijkse werkzaamheden.

  Wij realiseren ons dat niet iedereen alles kan beheersen daarom besteden wij ook aandacht aan opleiding en begeleiding.

  Link naar de afdeling Service & Onderhoud :

  Bedrijfsactiviteiten

  Volker Stevin Materieel bv verzorgt als onderdeel van VolkerWessels de exploitatie en het beheer van materieel voor een groot aantal werkmaatschappijen.

  Met gemotiveerde en enthousiaste medewerkers wordt vanuit diverse vestigingen ondersteuning gegeven bij de inzet van materieel.

  In een breed scala van bouwactiviteiten worden onze machines ingezet ten behoeve van grote infrastructurele projecten in wegen-

  tunnel-, netwerken-, spoorwegbouw en beton- & waterbouw. De dynamiek van de werkmaatschappijen daagt ons steeds uit tot het leveren van klantgerichte, creatieve en innovatieve oplossingen, die bijdragen tot het succes van ons concern.

  Het grote voordeel is dat op de werklocatie voelt als een familiebedrijf met korte lijnen en persoonsgericht maar dat wij gebruik maken van de voordelen van een groot bedrijf zoals ARBO, CAO en opleidingsmogelijkheden.

  Ons bedrijf

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier