Internationaal chauffeur (s) gezocht voor het volumetransport
IQ Select
Nieuwegein, NL
13 dagen geleden

IQ Select zoekt meerdere ervaren internationaal vrachtwagenchauffeur (s) die aan de slag willen gaan bij dit prachtige gerenommeerde bedrijf.

Geschikte kandidaten kunnen per direct op gesprek en kunnen daarna starten op deze vaste functie met uitzicht tot overname.

De firma heeft een uiterst modern wagenpark van ca 145 vrachtwagen (s) voornamelijk volumecombinaties, maar ook een aantal trekker-

opleggers met moderne walking-floors. De onderneming heeft zich gespecialiseerd in vervoer van volumegoederen, zoals met name verpakkingsglas en andere verpakkingsmaterialen.

De werkzaamheden bestaan uit het transporteren van vnl. emballage goederen (met name glas en blik) naar diverse bestemmingen binnen de Benelux, Frankrijk en Duitsland.

De transporten worden uitgevoerd met moderne volume combinaties.

Je bent onderweg van + / - maandag tot vrijdag en het kan voorkomen dat je t / m zaterdag doorwerkt. Gezien dat je de hele week weg bent vragen wij kandidaten uit heel Nederland om te reageren.

Dus ben jij die flexibele ervaren internationaal chauffeur, reageer dan snel via de mail of bel naar 0180-745747.

Functie-eisen :

 • In het bezit van rijbewijs BCE
 • Is een visitekaartje voor het bedrijf
 • Ervaring als internationaal chauffeur
 • Arbeidsvoorwaarden

  Betaling conform cao TLN en je krijgt uiteraard alle vergoedingen waar je recht op hebt!

  Bedrijfsomschrijving :

  IQ Select als werkgever :

  Met het grootste aanbod aan vaste banen bij de mooiste opdrachtgevers, onderscheidt IQ Select zich van andere uitzendbureaus.

 • Wij zien onszelf niet als uitzendbureau, maar als jouw bemiddelaar naar vast werk. Wij hebben de mooiste vacatures bij goede solide bedrijven die het verdienen om ingevuld te worden, echte banen bij prachtige bedrijven! Banen met een langdurig perspectief, een goed salaris en fijne collega's;
 • dat is wat wij voor jou zoeken en vinden.

  IQ Select het betere werk

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier