Agile Team Coach
Prowareness
Zwolle, NL
8 dagen geleden

Waar je komt te werken :

Prowareness is één van de grootste communities van Agile Coaches in Nederland. Hier vind je kennis, hands-on ervaring, maar vooral agilisten die graag persoonlijk willen groeien en op deze manier andere organisaties verder helpen.

Dit is de reden dat persoonlijke groei voorop staat en jij en je team elkaar stimuleren en inspireren.

A day in the life of

Jouw dag start met de daily call met je Prowareness team, waarna je de daily scrums begeleidt van de 4 teams die jij momenteel bij de klant coacht.

Na de lunch heb je een refinement sessie. Vervolgens ga je verder met een PO-overleg, waarin de story map van de verschillende producten wordt aangescherpt.

Tot slot ga je met een accountmanager op afspraak, waar jij als inhoudelijke expert de potentiële klant aan ons weet te binden.

Jij wilt hier werken als

 • Jij het verschil wilt maken voor mensen, teams en organisaties,
 • Jij betrokken wilt zijn bij Agile transformaties binnen de leukste & grootste organisaties in NL (o.a. Achmea, KPN en Unit4),
 • Jij persoonlijk wilt groeien in ondernemerschap en daarmee meer verantwoordelijkheid draagt binnen Prowareness en haar klanten,
 • Jij wilt ontdekken wat jouw expertise gebied is en hoe je deze verder kunt ontwikkelen binnen Prowareness.
 • Wij zoeken jou als

 • het coachen van mensen en teams je passie is,
 • je daarnaast ervaring hebt met Agile project- & portfoliomanagement,
 • jij een kei bent in het positioneren van Product Ownership,
 • het inrichten van processen & practices voor Backlog / Stakeholder management je tweede natuur is.
 • Arbeidsvoorwaarden

 • Geld, tussen de 70K-90K per jaar.
 • Daarnaast onderscheiden wij ons als Prowareness door; onbeperkte vakantiedagen. Ja echt. Naast je wettelijk verplichte vakantiedagen, ben je vrij om zoveel vakantiedagen op te nemen als je wilt.

  Constante persoonlijke ontwikkeling, wat betekent dat je continu kijkt hoe jij verder kan groeien in zowel je functie, als binnen Prowareness en daarbuiten.

  Een vrij te besteden trainingsbudget, waarmee je zoveel mogelijk kennis kan op doen binnen de Agile wereld. En uiteraard een leaseauto, telefoon & laptop van de zaak.

  Contact

  Wil je graag meer weten over deze vacature. Neem dan vrijblijvend contact op met :

  Recruiter : Sasja Gernandt

  Telefoon : 015-2411 848

  Mijn naam is Sasja Gernandt en ik werk als recruiter bij Prowareness. Met mijn drive om hard te werken, in combinatie met mijn interesse in mensen, biedt Prowareness mij de uitdaging die ik nodig heb.

  Het vinden van geschikte kandidaten voor bedrijven geeft mij de energie die ik zoek in werk. Ben jij ook klaar om jezelf te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen?

  Neem dan nu contact met mij op!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier