Transportplanner
Enjob Personeelsdiensten BV
Swalmen, NL
6 dagen geleden

De Transportplanner regelt het transport van goederen voor een onderneming of binnen een transportbedrijf. Deze goederen worden verplaatst over weg of water.

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een transportplanner. Jouw nieuwe team is jong en dynamisch en zoekt een ervaren, full time transport planner.

Wij zijn op zoek naar een ervaren planner voor de dagelijkse planning voor Oostenrijk en Zwitserland. Voor het onderhouden van de contacten met voornamelijk Nederlandse en Oostenrijkse klanten is een goede kennis van de Nederlands, Duitse en Engelse taal een must.

Aansturing van chauffeurs, administratieve afwikkeling in diverse computersystemen zijn ook taken die tot deze functie behoren.

Het betreft een veelzijdige en afwisselende functie met eigen verantwoordelijkheden.

Functie-eisen :

Lijkt dit je iets? Om aan de slag te kunnen als transportplanner dien je te beschikken over goede kennis van de Nederlands, Duitse en Engelse taal.

Je bent stressbestendig, flexibel en assertief. Je bent communicatief sterk en gedreven. Tot slot ben je bereid tot werken in de avond- en weekenddiensten.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier