Inpak operator Enkhuizen
Regiojobs Arbeidsbemiddeling
Enkhuizen, NL
1 dag geleden

Wij hebben per direct ruimte voor een operator voor de inpaklijn, bij een mooi en gerespecteerd productiebedrijf in Enkhuizen.

In deze functie zorg je ervoor dat de machines ingesteld worden, dat alles goed draait, je vervangt onderdelen en je lost kleine storingen op.

Verder stuur je de inpakkers aan de inpaklijn aan. Dankzij jou verloopt het gehele proces op rolletjes!

Functie-eisen :

Je bent fulltime inzetbaar en je hebt ervaring als operator in een soortgelijke functie. Wanneer je niet direct ervaring heb, maar je wilt het vak wel graag leren, dan komen wij ook graag met jou in contact.

In deze situatie is het belangrijk dat je technische affiniteit hebt. Je hebt bijvoorbeeld (vroeger) een brommers of fietsen gesleuteld of een opleiding gedaan voor automonteur.

Verder woon je op maximaal 30 km. enkele reis van Enkhuizen af en beschik je over eigen vervoer. Je zal in diverse diensten worden neergezet waardoor je deze flexibiliteit geen enkel bezwaar vindt.

Bedrijfsomschrijving :

Uitzenden, payroll, W&S en detacheren, dat is wat wij met veel plezier doen. En dat doen wij bij u in de regio!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier