Verpleegkundige Acute Opname Afdeling
OLVG
Amsterdam, Netherlands
5 dagen geleden

Functieomschrijving

Wil jij je kennis breed ontwikkelen als verpleegkundige, ervaring opdoen met meerdere specialismen en bovendien werken in hét stadsziekenhuis van Amsterdam?

Voor onze Acute Opname Afdelingen Oost en West zijn we op zoek naar enthousiaste verpleegkundigen!

Als verpleegkundige Acute Opname Afdeling (AOA) kom je te werken in een dynamische omgeving. In korte tijd moet je de benodigde zorg voor de patiënt organiseren en coördineren.

Je bent verantwoordelijk voor alle verpleegkundige zorg tijdens de opname. Het accent ligt op verpleegtechnische handelingen en coördinatie van zorg.

Ook het voorlichten en informeren van de patiënt en naaste(n) is essentieel. Op de AOA liggen patiënten van meerdere specialismen.

Daardoor is de patiëntenpopulatie complex en divers. Je behandelt patiënten met de intentie om versneld tot een diagnose te komen en een verpleeg-

en behandelplan op te stellen. Het uiteindelijke doel is om de patiënt binnen 48 uur te kunnen ontslaan of te kunnen overplaatsen.

Door de hoge turnover wordt een groot beroep gedaan op je creativiteit en flexibiliteit. Daarnaast wordt van je verwacht dat je een actieve bijdrage levert aan verbetering van de kwaliteit van de verpleegkundige zorgverlening op de afdeling en binnen het ziekenhuis.

Kortom, een zeer boeiende baan als verpleegkundige op een afdeling met grote ambities!

Werkomgeving

Voor de uitbreiding van onze Acute Opname Afdelingen Oost en West zoeken wij enthousiaste verpleegkundigen!

Kenmerkend voor het werken op de AOA is de hectiek en de dynamiek op de afdeling. Dit maakt jouw werk uitdagend en afwisselend.

Je zult deel uit maken van een team van professionals waarbinnen zelfontplooiing en initiatieven tot kwaliteitsverbetering zeer belangrijk zijn.

Beide afdelingen hebben een hoog ambitieniveau. Belangrijke uitgangspunten; de beste zorg aan patienten leveren en een uitdagende leeromgeving zijn.

Verpleegkundig leiderschap is één van de pijlers van onze afdelingen, verpleegkundigen voeren de regie over het zorgproces, zijn ondernemend en inspirerend.

We hebben 2 locaties. Op locatie West heeft de Acute Opname Afdeling 23 bedden en is multidisciplinair van opzet. Er wordt samengewerkt met de (neuro)chirurgie, interne geneeskunde, orthopedie, gynaecologie, urologie, KNO en neurologie.

Op locatie Oost zijn momenteel 10 bedden voor de interne geneeskunde en neurologie. Deze afdeling is in januari 2018 opgezet en groeit dit jaar uit naar 16.

We streven ernaar om zo spoedig mogelijk alle specialismen te bedienen. Beide afdelingen zullen uiteindelijk zo’n 25 bedden groot zijn.

OLVG heeft meerdere locaties. Werken bij OLVG kan dan ook werken op meerdere locaties’ betekenen. We kennen twee hoofdlocaties te weten Oost aan het Oosterpark en West aan de Jan Tooropstraat.

Jouw werkzaamheden zullen op beide locaties plaatsvinden.

Functie-eisen

 • Je bent een gediplomeerde, BIG-geregistreerde HBO-V of MBO-V verpleegkundige;
 • Ervaring op een Acute Zorg afdeling is een pré;
 • Je hebt een positief kritische houding, kunt goed samenwerken, bent ambitieus en gericht op zelfontwikkeling;
 • Je kunt feedback geven en vragen;
 • Je bent klant- en servicegericht, initiatiefrijk, een teamspeler en enthousiast;
 • Je houdt van acute en complexe zorgsituaties en kunt direct ingrijpen indien nodig;
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en de gedrevenheid om altijd de beste zorg te leveren en deze mede te ontwikkelen.
 • Wij bieden

  Een uitdagende en afwisselende baan met veel zelfstandigheid en voldoende mogelijkheden voor het volgen van bijscholingen, trainingen en het bijwonen van symposia!

  Werken bij OLVG betekent werken in hét stadsziekenhuis van Amsterdam. Een werkomgeving waar jij jouw talent optimaal kunt ontwikkelen en in kunt zetten om samen direct of indirect onze patiënten de best mogelijke zorg te bieden.

  Het betreft een functie voor in eerste instantie de duur van een jaar. Bij gebleken geschiktheid en vacatureruimte, volgt een contract voor onbepaalde tijd.

  De CAO ziekenhuizen is van toepassing. Afhankelijk van je ervaring en opleiding word je ingeschaald in FWG-schaal 45, minimaal € 2.

  144,- en maximaal €3.072,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (36 uur per week).

  Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een goede reiskostenregeling conform de CAO Ziekenhuizen, een eindejaarsuitkering van ruim 8%, een persoonlijk levensfasebudget en vakantiegeld van ruim 8% hebben wij je ook interessante extra’s te bieden : kortingen op verzekeringen, korting bij diverse lokale ondernemers en nog veel meer.

  Wil je een van jouw arbeidsvoorwaarden inruilen voor een arbeidsvoorwaarde die beter past bij jouw eigen situatie? Dat kun je regelen via het OLVG Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier