Weekend medewerker logistiek!
Olympia
Heteren, Gelderland, nl
8 dagen geleden
source : Jobbird

Als weekend medewerker heb jij de ideale weekend bijbaan! Samen met je collega’s zorg je er namelijk voor dat er dagelijks meer dan 1.

300 filialen bevoorraad worden. In het logistiek centrum behoren diverse werkzaamheden tot je takenpakket waaronder : sorteren, scannen, verzamelen en het in en uitpakken van producten.

Op vrijdagnacht kan je werken van 22 : 00 uur tot 06 : 00 uur of zaterdag van 06 : 00 uur tot 14 : 00 uur of van 14 : 00 uur tot 22 : 00 uur.

Zelf mag jij je beschikbaarheid bepalen dat is dus goed te combineren.

Als je extra beschikbaar bent mag je dit aan ons doorgeven, wij proberen je dan in te plannen.

Functie-eisen

 • Je bent zelfstandig;
 • Je bent flexibel inzetbaar;
 • Je bent bereid om iedere vrijdagnacht of zaterdag te werken
 • Arbeidsvoorwaarden

  Wanneer je 22 jaar en ouder bent is het bruto uurloon : €11,82 (incl. ADV excl. toeslagen), daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding.

  Voor het werken tijdens onregelmatige tijden ontvang je de volgende toeslagen :

  Zaterdag 00.00 tot 06.00 50%

  Zaterdag 06.00 tot 18.00 30%

  Zaterdag 18.00 tot 00.00 50%

  Zon- en Feestdag 00.00 tot 24.00 100%

  A.S. Watson beschikt over een uitgebreid opleidingsprogramma hierdoor is het mogelijk om door te groeien. Het afgelopen jaar zijn 200 uitzendkrachten beloond met een vast contract door A.S. Watson.

  Vanuit Olympia bouw je naast het afgesproken uurloon, ruim 10% van je salaris op voor vakantie uren die je in overleg met de opdrachtgever op kan nemen.

  Daarnaast heb je recht op 8% vakantiegeld en ontvang je een feestdagenvergoeding conform CAO. Na 26 gewerkte weken word je opgenomen in de pensioenregeling waarvan Olympia de basispremie betaalt.

  Ga jij deze uitdaging graag aan? Reageer dan nu door op de knop Solliciteer’ te drukken, die naast de vacature op onze eigen website staat.

  Je mag ook telefonisch contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op 026 - 379 8100.

  Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan.

  We maken graag kennis met je.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier