Reachtruckchauffeur
Recruitnow
Oldenzaal, Nederland
7 dagen geleden

BEN JIJ OOK ZO GEK OP ZUIVEL?Voor een relatie van Randstad in Raalte en Oldenzaal zijn wij op zoek naar FULLTIME reachtruckchauffeus! Heb je alleen ervaring op de heftruck, dan is dit bespreekbaar.

Je gaat eerst werken in Raalte! Maar omdat het bedrijf groeit, gaat het begin volgend jaar naar Oldenzaal. Idealiter ben je dus in het bezit van eigen vervoer en sta je open voor bovenstaande.

Je gaat werken bij een bedrijf dat al jarenlang winkels bevoorraad met de lekkerste yoghurt, kaas en noten! Uiteraard moeten deze producten worden verpakt en worden verzonden naar de winkels.

Jij gaat hierbij helpen! De werkomgeving is wel 13 graden, om de houdbaarheid van de producten te garanderen, kleed je dus goed aan!JOUW TAKENPAKKET : -

Het picken van orders met de reachtruck (alleen heftruckcertificaat of heftruckervaring is bespreekbaar)- Aan de hand van picklijsten controleren van artikelen (regels van voedselveiligheid)-

Controleren van de houdbaarheidsdatum en afspraken met de klant- Signaleren en melden van bijzonderhedenJE WERKTIJDENJe werkweek is 40 uur, verdeeld over 5 dagen in een dagdienst! Wil jij liever 4 lange dagen maken?

Dan is dit ook bespreekbaar..WIL JIJ?- Werken in een leuke omgeving met zuivel (en af en toe iets mee naar huis;))?- Bijdragen aan klanttevredenheid door de bestelling zo goed mogelijk te verpakken en controleren?

DAN ZOEKEN WIJ JOU!Reageer op de vacature met een korte motivatie en we nemen contact met je op! Het salaris is bespreekbaar, afhankelijk van de werkervaring die je meebrengt.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier