AIOS Radiologie
St. Antonius Ziekenhuis
Utrecht ,NL
2 dagen geleden

De opleiding

De opleiding duurt 5 jaar, waarvan 3½ jaar in het St. Antonius en 1½ jaar in het UMCU. De eerste fase bestaat uit de common trunk , hierin doorloop je orgaangerichte stages in alle deelgebieden van de radiologie en nucleaire geneeskunde.

In de tweede fase volg je 1 of 2 differentiaties in de abdominale, cardiothoracale, interventie, kinder, mammo, musculoskeletale, neuro & hoofd-

hals of nucleaire & moleculaire radiologie. Wij bieden alle differentiaties in de tweede fase aan, behalve de kinderradiologie.

Er wordt orgaan- en competentiegericht onderwijs gevolgd. Wetenschappelijk onderzoek wordt gestimuleerd en promotieonderzoek tijdens de opleiding is mogelijk.

Eerdere klinische- en / of onderzoekservaring strekt tot aanbeveling.

Jouw profiel

Je bent een gedreven arts met een collegiale instelling en goede contactuele eigenschappen. Om voor deze opleiding in aanmerking te komen breng je het volgende mee :

 • Diploma basisarts;
 • Bij voorkeur tenminste 1 jaar klinische ervaring;
 • Aangenaam

  Werken in het St. Antonius Ziekenhuis betekent werken in het grootste topklinische opleidingsziekenhuis van Nederland. Wij bieden (hoog)complexe zorg op meerdere locaties.

  Bij ons werk je in een omgeving gericht op innovatie en onderzoek waarbij je gebruik kunt maken van de nieuwste behandeltechnieken en apparatuur.

  Maar ook in een omgeving waar je je persoonlijk kunt ontwikkelen. Dat vinden wij belangrijk. Onze ruim 6.000 goed opgeleide en betrokken medewerkers halen dagelijks het beste uit zichzelf om onze medische en verpleegkundige zorg en service continu te verbeteren.

  Zo werken wij dagelijks aan onze missie : Samen zorgen voor kwaliteit van leven. En last but not least : onderzoeksbureau TEI heeft het St.

  Antonius in 2018 voor de 11e keer op rij uitgeroepen tot Topwerkgever!

  Afdeling

  Speerpunten binnen ons ziekenhuis zijn cardiologie, longziekten,vaatchirurgie en oncologie. Daarmee verzorgt de afdeling radiologie / nucleaire geneeskunde een breed scala aan diagnostiek, interventies en therapie.

  In het St. Antonius werken 18 radiologen en 5 nucleair geneeskundigen die samen de opleiding tot radioloog verzorgen op de locaties Nieuwegein en Utrecht.

  Wij bieden

  De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-Ziekenhuizen. Salariëring is volgens de AIOS-schaal.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier