Op zoek naar een zaterdagbaantje? Word scooter postbezorger in Amersfoort
YoungCapital
Amersfoort, Nederland
8 dagen geleden

Functieomschrijving Als het visite kaartje van Sandd rijd je op de scooter door je bezorgwijk om 24-uurs post te bezorgen bij particulieren en soms bedrijven.

Je begint je dag op het depot, waar je de post voor die dag ophaalt en waar je dag ook weer eindigt. Vanuit het depot rijd je door de wijk om de post af te leveren.

Je start dus samen met de andere postbezorgers in een goede sfeer op het depot, maar je vind het ook fijn om zelfstandig op pad te gaan.

Werktijden en -dagen Je gaat iedere zaterdag aan de slag, waarbij je werkdag ligt tussen 07 : 00 's ochtends en 17 : 00.

Je zal iedere zaterdag rond de 8 uur werken. Naast het werk op de zaterdag, kun je ook één avond per week werken. De werktijden zijn van 17 : 00 tot 19 : 30.

Je zult deze avond geen postbezorgen, maar helpen in het logistieke magazijn van Sandd. Je wordt natuurlijk geplaatst bij een depot bij jou in de buurt.

 • Zo ben je al bekend met het gebied waar je gaat bezorgen en gaat het je nog beter af. Klinkt goed, toch? Wat wij bieden Een zelfstandige functie binnen een gezellig team;
 • Een bruto-uurloon van €9,52;Een scooter van Sandd;Bedrijfskleding en een helm. Wat wij vragen Er is geen minimale opleiding vereist Je bent klantgericht en zelfstandig;
 • Je bent in het bezit van een (brommer)rijbewijs;Je woont in de regio Amersfoort. Solliciteren Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen?

  Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier