Bijbaan weekendhulp / avonduren
Flying Tiger
Hoofdstraat 104 Apeldoorn
2 dagen geleden

Vette bijbaan nodig? Flying Tiger Copenhagen in Apeldoorn zoekt jou!

Ben je op zoek naar een leuke bijbaan? Op een inspirerende plek waar niet alleen jij blij wordt, maar ook de mensen om je heen?

Kom dan als weekendhulp werken bij Flying Tiger Copenhagen. Ons doel? Mensen gelukkig maken. Een glimlach bezorgen. En als het even kan : een schaterlach.

Met onze producten en onze service. Dat kunnen we niet zonder betrokken medewerkers.

Zoals jij!

Jij straalt vrolijkheid uit. Klanten stappen graag op je af. Of het nu een oma is die een verjaardagscadeau voor haar kleinkind zoekt, of een tiener die een nieuwe agenda nodig heeft : jij helpt.

Met een klein gebaar heb je al een grote impact. Mensen gelukkiger maken zit in je genen. Je staat met een lach achter de kassa, zorgt ervoor dat de winkel er aantrekkelijk uitziet en de schappen rijkelijk gevuld zijn.

Heb jij dit in je? Dan nog even deze laatste check :

Je bent beschikbaar op koopavonden, in de weekenden en tijdens vakantieperiodes

Je werkt en denkt op minimaal MBO-niveau

En je beheerst de Nederlandse taal goed

Waarmee verleiden we jou? Dat lees je hier!

Je gaat aan de slag binnen een internationaal concern -ruim 900 winkels in 30 landen- met een bijzondere missie. Een fijn salaris is voor ons vanzelfsprekend.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de gezellige collega’s en de flinke personeelskorting. En waar je gaat werken?

Op een prachtige plek in het hart van Apeldoorn.

Hebben we een date?

Wacht niet langer en stel je aan ons voor! Stuur je CV en motivatie!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier