Zondag chauffeur (s) CE
IQ Select
Barendrecht, Zuid-Holland, nl
7 dagen geleden
source : Jobbird

IQ Select als werkgever :

Het beste uit mensen en organisaties.

Dagelijks zijn via onze uitzend- en detacheringsactiviteiten medewerkers tevreden aan het werk, dit is ook onze ultieme doelstelling.

Dit is wat wij doen bij IQ Select, niet alleen omdat het ons een bestaan verschaft. Het is óók onze passie : om samen te werken met tevredenmedewerkers en organisaties.

Functiebeschrijving

Gezocht zondag distributie vrachtwagenchauffeur (s) voor vast werk!

Voor een prachtig groot logistiek AGF bedrijf met een geweldige werksfeer in de regio Rotterdam zoeken wij chauffeur (s) met ervaring op de trekker met rijbewijs CE.

Het betreft het mooie werk waarbij je nog echt aan het rijden bent door geheel Nederland. Het bedrijf is zeer trots op zijn mooie vrachtwagen (s) en zoeken chauffeur (s) die dit ook belangrijk vinden.

Bij deze mooie opdrachtgever ligt het salaris al ver boven de transport CAO en indien je bereid bent om op de zondagen te werken, krijg je natuurlijk 200% uitbetaald! De vroege en late diensten starten tussen 04 : 00 en 07 : 00 en tussen 09 : 00 en 12 : 00 dit is natuurlijk bespreekbaar en voorkeuren kunnen aangegeven worden.

Mocht je nog vragen hebben mail dan Klik op de solliciteer-button om te solliciteren of bel 0180-745747!

Functie-eisen

Chauffeurs moeten in het bezit zijn van :

Rijbewijs CE

Digipas / Digitale chauffeurspas

Klantgerichtheid

Minimaal 1 jaar CE ervaring

Arbeidsvoorwaarden

 • Ruimhartige reiskostenregeling
 • Alle onkostenvergoedingen en toeslagen conform CAO
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier