Teamleader Warehouse (teamleider)
DHL Supply Chain
Best, Nederland
5 dagen geleden

Met lef processen optimaliseren en coachend een ijzersterk team neerzetten. Werklocatie : Best Zo draag jij bij als Teamleader Warehouse Jij tilt jouw team naar een hoger niveau en komt klantverwachtingen na.

Dit doe je door jouw teamleden een-op-een te coachen en hun prestaties te analyseren. Hierdoor weet jij processen feilloos te optimaliseren en ontdek je knelpunten.

Daarnaast zorg je voor werkinstructies en de verdere ontwikkeling van jouw team. Je bent bereid om in ploegendienst te werken en stuurt 5 tot 20 Operators aan.

Deze collega’s laat je als Teamleader Warehouse nog efficiënter werken, omdat je : inzicht verkrijgt in welke processen goed verlopen en weet waar de knelpunten zitten.

Je registreert het prestatieniveau van je collega’s en zorgt dat ze trainingen volgen. rapportages maakt en resultaten haalt uit het warehouse management systeem.

de veiligheid op onze werkvloer waarborgt. verbetervoorstellen bespreekt met de Shift Manager en jouw collega-Teamleaders op de hoogte houdt.

jouw team organiseert. Dit betekent dat je : jouw teamleden coacht, waarbij je rekening houdt met hun ambities en ontwikkelingen beoordelings-

en functioneringsgesprekken voert verzuim / re-integratie - en overige gesprekken voert. zorgt voor de juiste bezetting trainingsuren inplant en de urenregistratie en personeelsmutaties bijhoudt Wil je meer beeld krijgen bij wat een Teamleader Warehouse doet?

Bekijk dan onze vlog hiernaast. DHL : vol ambitie We zijn trots dat we uitgeroepen zijn tot grootste logistieke dienstverlener wereldwijd.

Net als dat we trots zijn op ons werk en onze werknemers. We zijn ambitieus en daarom bieden we mensen geen baan, maar een carrière.

Persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd en de doorgroeimogelijkheden zijn volop aanwezig. Met meer dan 350.000 werknemers verdeeld over 220 landen is DHL echt een wereldmerk.

Dit biedt mooie kansen op een internationale carrière, terwijl je werkt in een klein, hecht team en je persoonlijk wordt aangestuurd.

DHL bestaat uit 5 divisies : DHL Express, DHL Parcel, DHL Global Fowarding, DHL Freight en DHL Supply Chain. Als teamleader Warehouse val je onder DHL Supply Chain.

Hier komen de goederen voor klanten binnen, worden de goederen opgeslagen en uitgegeven. Dit gebeurt in de magazijnen van DHL zelf of in warehouses van onze klanten.

Met volle aandacht en oog voor de mens stuur je jouw’ Operators aan. Samen zetten we onze schouders eronder om aan de klantverwachtingen te voldoen.

En om jezelf continu te blijven ontwikkelen krijg je één-op-één begeleiding en coaching van de Shift Manager. Jouw talenten als Teamleader Warehouse Als we jou in het kort samenvatten ben je ijzersterk in je communicatie (ook in het Engels), sta je stevig in je schoenen en ben je stressbestendig.

Met die mooie eigenschappen ben je in staat om jouw team aan te sturen en het beste in ze naar boven te halen. Je houdt je hoofd koel terwijl je energiek jouw team aanstuurt en je targets behaalt.

Je bent een rationele denker en ook heb je als Teamleader Warehouse : mbo+- of hbo- werk- en -denkniveau. een aantal jaar ervaring als teamleider, meewerkend voorman of -

voorvrouw. feeling voor systemen, zodat je rapportages en analyses kunt maken. Een baan om trots op te zijn Teamleader Warehouse zijn bij DHL betekent werken bij een van ’s werelds beste werkgevers.

We bieden je een werkplek waar je aangemoedigd wordt om jouw ambities waar te maken. En waar je een stel positieve collega’s krijgt die trots zijn om onderdeel te zijn van DHL.

Dat is nog niet alles. Omdat we je waarderen krijg je ook van ons : een bruto maandsalaris dat ligt tussen de € 2.100 en € 3.

000 op fulltime basis. een pensioenregeling. een reiskostentegemoetkoming. 25 vakantiedagen. een onregelmatigheidstoeslag van 30% als je tussen 18.

00 en 6.00 uur werkt. cao à la carte : een persoonlijk budget dat je naar keuze kunt besteden. Je kunt dit omzetten in vakantiedagen (maximaal 6) of het bedrag maandelijkse uit laten betalen bovenop je salaris.

Ook kun je het gebruiken om een sportschoolabonnement mee te betalen. volop parkeerplaatsen, zodat je jouw auto altijd voor de deur kunt zetten.

persoonlijke begeleiding en veel kansen om door te groeien en jezelf te ontwikkelen. Nationaal en internationaal. Maak jouw ambities waar Wil jij samen met DHL Supply Chain naar grote hoogte groeien?

Solliciteer dan meteen door op onderstaande solliciteerbutton te klikken. Heb je vragen over de vacature? Dan kun je terecht bij Sebastiaan Schoemaker, onze Recruitment Business Partner via 06 10 88 66 40.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier