Credit controller
Tempo-Team
Brouwershaven, Zeeland, nl
11 dagen geleden
source : Jobbird

Ben jij resultaatgericht? Vind je het een uitdaging om debiteuren te overtuigen zodat zij hun rekeningen op tijd gaan betalen?

Laat jij je niet snel uit het veld slaan en heb je geen telefoonvrees? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat is jouw functie?

Als creditmedewerker ben je verantwoordelijk voor het telefonisch incasseren van openstaande facturen bij voornamelijk bedrijven.

In het gesprek achterhaal je wat de reden is van het niet betalen. Je stuurt het gesprek naar een betaling of wanneer nodig naar een betalingsregeling, binnen de richtlijnen van onze opdrachtgevers.

Je maakt hierbij gebruik van je communicatieve vaardigheden, toont ambitie en geeft leiding aan het gesprek. Je kunt in het gesprek goed omgaan met weerstand en weet je de boodschap helder en duidelijk over te brengen.

De gesprekken verwerk je in ons eigen systeem en wanneer nodig in de verschillende systemen van de opdrachtgever(s). Het is daarom noodzakelijk om te kunnen schakelen tussen verschillende schermen en / of systemen.

Ook heb je regelmatig contact via e-mail met zowel klanten als opdrachtgevers. Je bent daarnaast gewend om met targets te werken.

Wat bieden wij jou?

Een samenwerking met een ambitieus en collegiaal team, want je doet het natuurlijk niet alleen! Naast onze prettige bedrijfscultuur, waar met passie, plezier en gedrevenheid wordt gewerkt, bieden wij jou een baan voor een periode van minimaal 7 maanden met flexibele werktijden.

Ben je, indien nodig, ook af en toe in de avond of zaterdag beschikbaar? Dat vinden we fijn!

Een goed uurloon, deelname aan onze pensioenregeling en een reiskostenvergoeding vanaf 10 kilometer enkele reis voor woon-

werkverkeer, maken onderdeel uit van jouw arbeidsvoorwaardenpakket.

Wat vragen wij?

 • Mbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt bij voorkeur relevante werkervaring binnen het creditmanagement;
 • Je hebt ervaring met B2B-gesprekken voeren (in zowel Nederlands als Engels);
 • Je bent communicatief vaardig en resultaatgericht;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Goede beheersing van de Engelse taal in woord;
 • Ervaring met het werken met computers;
 • Verklaring Omtrent het Gedrag. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Sollicitatieprocedure

  Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan.

  Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point.

  Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier