Engineer/Calculator Brandstoftechniek & Werkplaatsinrichting
Hamer
Apeldoorn, Netherlands
4 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Word jij onze nieuwe collega Engineer / Calculator voor onze vestiging in Apeldoorn? Engineer / Calculator Brandstoftechniek & Werkplaatsinrichting iets voor jou?

In deze brede en uitdagende functie ben jij degene die, in overleg met de commercie, de engineering verzorgt voor de Brandstoftechniek en Werkplaatsinrichting.

Je ontwerpt en ontwikkelt alle technische componenten ten behoeve van installaties op gebied van de afdeling. Aan de hand van deze ontwerpen maak je calculaties, maak je de offertes en stel je calculatienormen op voor een zo goed mogelijke prijsbepaling en offertepresentatie.

Continue neem je het begrotingsproces kritisch onder de loep en, waar nodig, draag je proactief verbeteringen aan en weet je deze te implementeren.

Uiteindelijk werk je dit, in samenwerking met je collega, uit in projectmappen c.q. systemen. Wij zoeken een nieuwe collega die beschikt over een gezonde dosis enthousiasme, die plezier heeft en een fijne collega is om mee samen te werken.

Word je hier blij van? Bij Hamer staat je een verantwoordelijke en uitdagende baan te wachten in een leuke en informele organisatie.

Je werkt met ongeveer 420 leuke collega’s die in een gedreven werkomgeving werken, waarbij we je de ruimte geven voor persoonlijke groei.

We werken met de nieuwste technieken en complexe installaties waarbij we ook best een tikkeltje tegendraads kunnen zijn en daardoor het werk op onze eigen manier oppakken.

 • Dit krijg je van ons : Een zelfstandige, uitdagende en erg afwisselende functie Goed salaris passend bij de functie (afhankelijk van leeftijd en ervaring) Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, fitness abonnement en goede pensioenregeling 25 snipperdagen, 13 adv dagen en een collectieve ziektekosten verzekering Betrokken collega’s, die je helpen wanneer je iets niet weet Gezellige bedrijfsfeesten en nog veel meer Heb jij Minimaal MBO bij voorkeur Installatietechniek;
 • In ieder geval 3 jaar aantoonbare werkervaring in een soort gelijke functie; Aansluitende relevante applicatiecursussen;
 • Je bent een initiatiefrijk persoon die kostenbewust en commercieel is ingesteld; Accuraat, besluitvaardig, goed prioriteiten stellen en communicatief sterk;
 • Je bent een teamplayer met oog voor de klant en je collega’s; Werken met de moderne computerprogramma’s is geen enkel probleem;
 • Je woont in Apeldoorn of omgeving; Goede beheersing van de Nederlandse taal. Heb je interesse? Laat het ons weten. We maken graag tijd voor een kennismaking, daarin zullen we bespreken wat de mogelijkheden zijn.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier