Verzorgende IG
Sensire
Lochem
1 dag geleden

Wat ga je doen als verzorgende IG?

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten in jouw wijk hun naasten. Je ondersteunt de klanten bij de noodzakelijke zorg.

Je helpt daar waar noodzakelijk door te kijken naar de mogelijkheden voor de klant. Daarnaast stimuleer je de klant om ook zelf te ontdekken wat ze weer of nog kunnen.

Een deel van de medische handelingen, zoals medicijngebruik en wondzorg, voer je zelf uit. Voor meer specialistische zorg kun je collega verpleegkundigen uit jouw team of collega’s van Behandeling en Revalidatie.

Met jouw ondersteuning, betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel voel je feilloos aan waar op dat moment prioriteit ligt.

Digitale zorg en innovatie zijn beiden hot topic in onze sector, ook bij Sensire. Er zijn volop mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan (digitale) zorgtechnologie en zorg op afstand, ook als verzorgende IG.

Een mooie kans om naast je dagelijkse werkzaamheden bezig te zijn met de zorg van de toekomst.

Welkom in regio Lochem!

Als verzorgende IG in regio Lochem stap je in een baan volop variatie in een prachtig landelijk gebied. We komen onderweg langs de mooiste plekjes en je verzorgt klanten van klomp tot pump.

Je komt te werken in een gemêleerd team waarin leerlingen en stagiaires enthousiast worden begeleidt. Ondanks dat je veel alleen werkt in de wijk zijn de lijntjes kort en werken en sparren we ook graag samen.

Je bent altijd welkom om te werken en / of collega’s te ontmoeten in ons prachtige nieuwe wijkgebouw met een warm, huiselijk en scandinavische sfeer.

In de teams zorgen we goed voor elkaar en gezelligheid, humor, flexibiliteit en in verbinding staan met elkaar, staan bij ons centraal.

Er heerst een open en eerlijke cultuur; daar zijn wij heel bewust mee bezig. Jaarlijks hebben we met het eigen team een uitje en een gezamenlijk event met de hele regio.

Daarnaast organiseren we maandelijkse themabijeenkomsten om onze kennis bij te spijkeren en om in gesprek te blijven met elkaar.

De regio Lochem is verdeeld in twee team : Lochem - Barchem en Gorssel - Ommeland, binnen deze teams werk je in kleinere klantteams.

Een dienst bestaat uit gemiddeld 4 á 5 uur. Dit verandert naarmate de druk in de wijk toe- of afneemt.

We kijken graag samen wat voor jou de beste plek is. Waar ben je goed in, waar wil jij je in ontwikkelen, welke extra taken geven jou verdieping en uitdaging?

Oftewel, in welk team word jij gelukkig?

Wie ben jij?

Met een gezonde dosis nieuwsgierigheid weet je door te vragen en de gevoelige snaar bij jouw klant te raken. Hierdoor kom je steeds meer te weten over jouw klant.

Zo kun jij de zorg en ondersteuning goed prioriteren en voel je feilloos aan wat de klant op dat moment nodig heeft en van jouw verwacht.

Je kunt goed zelfstandig werken, snel handelen en schakelen. Je weet altijd je hoofd koel te houden, ook bij onverwachte situaties.

Daarnaast vragen wij van jou de volgende praktische zaken :

 • Een diploma Verzorgende IG (niveau 3), Ziekenverzorging of MDGO-VP;
 • Je kunt een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen bij indiensttreding;
 • Je beschikt over een geldig rijbewijs.
 • Zo zorgen wij voor jouw werkgeluk

  De functie Verzorgende IG valt in de schaal FWG 35 (€1.960,02 tot €2.845,21 exclusief 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering) conform de cao VVT.

  Afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris. Uren zijn in overleg bespreekbaar (max 20 á 24 uur).

  Omdat wij graag een duurzame relatie aangaan met onze medewerkers behoort ook een contract voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden.

  Daarnaast krijg je van ons een iPad en smartphone in bruikleen, die je ook privé mag gebruiken.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier