Allround loodgieter kop van Noord-Holland
Haldu Groep
Alkmaar, NL
2 dagen geleden
source : Techniekvacaturebank

Voor een van onze opdrachtgevers uit de omgeving van Alkmaar zoeken wij een ervaren loodgieter voor service en onderhoudsklussen.

Ben jij die klantgerichte technische hoogvlieger die onze opdrachtgever zoekt? Lees dan verder!

Je draait je hand er niet voor om om zelfstandig service- en onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Voordat je van start gaat met de werkzaamheden, bekijk je jouw tablet de werkbonnen.

Hierdoor weet jij precies wat er wanneer gedaan moet worden. Je renoveert of vervangt bestaande installaties die veelal voorkomen in de woningbouw (mutatiewerk).

Daarnaast voer je werkzaamheden uit zoals aanpassingen of verbeteringen in waterleidingen, CV installaties, sanitair en gasleidingen.

Je weet netjes om te gaan met de klant en probeert altijd te zoeken naar een passende oplossing.

Werken via Haldu DeGraaf

Haldu DeGraaf beschikt over een breed netwerk aan gerenommeerde bedrijven. Het werkgebied van vestiging Heerhugowaard is Noord-Holland en een deel van midden Nederland.

De ervaren consultants kennen elk bedrijf goed en kunnen je daarom van goed advies voorzien over de volgende stap in je carrière!

In ruil voor jouw talent, inzet en vakmanschap geeft jouw persoonlijke werkcoach bij Haldu DeGraaf je alle begeleiding die je nodig hebt.

Van de sollicitatie tot de start bij de opdrachtgever en vér daarna. Je krijgt daarnaast elke week precies op tijd je geld.

Dat is waarvoor we het allemaal doen, want wij zijn er voor personeel!

Solliciteren?

Ben jij de allround loodgieter die we zoeken voor onze opdrachtgever? Kom je uit de regio Alkmaar? Twijfel dan niet en solliciteer direct.

Klik op de button Solliciteren voor deze job of stuur je motivatie en CV naar cv haldugroep.nl.

Heb je vragen over deze vacature of wil je meer informatie? Neem dan contact met onze consultant Johan Dop. Hij is telefonisch bereikbaar op 06 27 65 62 11 of per e-mail via j.dop degraaf.nl.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier