Wandelvrijwilliger
De Twentse Zorgcentra
Losser, NL
6 dagen geleden

Al jaren kom ik wekelijks bij Tineke op bezoek, elke donderdag is Tineke dag’. Ik haal haar op bij dagbesteding, daar drinken we gezamenlijk een kop koffie in de groep.

Wanneer ik binnenkom roept ze mijn naam en begroet me enthousiast. Ze is blij dat ik er weer ben en dat we zo gaan wandelen.

Meestal lopen we door de wijk, naar het winkelcentrum, doen een boodschapje, gaan samen mensen kijken, we praten wat en lopen via een ommetje weer terug.

Tineke vindt het fijn om individuele aandacht van iemand te krijgen. Voor mij is het heel gewoon. Ik doe het niet alleen voor Tineke, maar ook voor mezelf.

Ik voel me een rijk mens dat ik dit voor haar kan doen en ik word er blij van.’’

Wandelen is voor onze cliënten een vorm van beweging waar ze veel energie en plezier uithalen, maar ook een vorm van sociale contact, genieten van één op één aandacht.

We zoeken vrijwilligers die het leuk vinden om met onze cliënten te gaan wandelen, omdat ze dit vaak niet alleen kunnen.

Het liefst één keer per week of eens in de twee weken.

Op de LosserHof in Losser en op ’t Bouwhuis in Enschede kan op het terrein gewandeld worden. Binnen regio Almelo gaat het om wandelen in de wijk.

Als vrijwilliger maak je onvergetelijke ervaringen mee die je niet snel zult vergeten, want onze doelgroep is bijzonder en heel erg leuk.

Wij zoeken iemand die :

 • fysiek een goede conditie heeft, want sommige cliënten zitten in een rolstoel
 • respectvol omgaat met cliënten
 • nabijheid, betrokkenheid en gezelligheid biedt
 • zich veilig kan voortbewegen in het verkeer
 • Wat wij bieden :

 • Een zinvolle en gezonde vrijetijdsbesteding
 • De mogelijkheid om te leren over en van de doelgroep
 • Meer sociale contacten voor jou en onze cliënten
 • Voor meer informatie of om je aan te melden als vrijwilliger neem je contact met ons op. Dit kan via e-mail, telefoon of WhatsApp, zie de contactmogelijkheden hieronder.

  Wij komen graag met je in contact.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier