Stage HR Food&i
Facilicom
Schiedam, Nederland, NL
5 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

Wiljij ook mensen blij maken?

Facilicom Groupis een familiebedrijf. Echt Nederlands van oorsprong en met eenomvang waar je u’ tegen zegt. Maar zeg vooral jij, dan doen wijdat ook.

In Nederland zijn we bekend van merken als Albron,Trigion, Incluzio en Gom. Samen werken aan een inspirerendeleefomgeving voor iedereen.

Dat is onze missie, dáár doen we hetvoor. En we zijn nog lang niet klaar.

Onze merken

De bedrijvendie samen Facilicom Group vormen zijn stuk voor stuk toonaangevendespelers in hun branche. Vanuit vijf divisies Albron, Gom,Trigion, Facilicom Solutions en Incluzio werken we aanfacilitaire dienstverlening en zorg en welzijn waarbij customerexcellence centraal staat.

Oplossingen voor de vraagstukken waaropdrachtgevers mee te maken krijgen, die zoeken we samen. En rekenmaar dat we ze vinden.

Onze mensen

Of je nu bij ons te gastbent, met ons samenwerkt of je voor één van onze bedrijven inzet;je mag van Facilicom Group verwachten dat wij mensen centraalstellen.

Organisaties zijn onze klanten, maar het zijn altijd demensen voor wie het doen. Ondernemen? Dat doen wij verantwoordelijken altijd mensgericht.

Logisch dus dat we daar een streep onderzetten met de kernbelofte van ons merk : happy people make happypeople.

Onzemarkten

Sectoren waarin we ondernemen zijnschoonmaak, geïntegreerde facilitaire diensten, beveiliging,food&catering en zorg en welzijn.

Als moederbedrijf vormen wede verbindende en stuwende factor om een inspirerende omgeving inalle facetten waar te maken.

Facilicom Group is behalve inNederland actief in België, het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Onshoofdkantoor staat in Schiedam, vlakbij Europoort.

Samen werken aan eeninspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is de missie vanFacilicom Group. Het doel is wat telt : in een veilige, gezonde eninspirerende omgeving voelen mensen zich het prettigst.

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een HBO Stagiairdie onze divisie Food&i komt versterken. Je gaat deel uitmakenvan het HR team en ondersteunt in alle voorkomende werkzaamhedenvan HR adviseur en manager HR.

We zijn nog een kleine organisatie,dus ook met andere collega’s werk je nauw samen. Dagelijksewerkzaamheden? Denk hierbij aan eerste aanspreekpunt voor HR vragenvan managers en medewerkers (informeren en adviseren) helpen bijhet opzetten en verbeteren van personeelsadministratie, bij hetopzetten van werving & selectie, HR handboek updaten : uitzoeken, herschrijven en zelf voorstellen doen en je zorgt samenmet het team voor een goede onboarding van nieuwe medewerkers.

Wezitten in een opstartfase, dus je kan een blijvende bijdrageleveren en er is ook voldoende ruimte voor eigen initiatief.

Functie-eisen

Word jij blijvan food with impact & hospitality. Ben jij op zoek naar eenHBO meewerkstage waarbij je mee kan denken in de ontwikkeling vanonze nieuwe divisieFood&i?

Volg jij HBOHuman Resources, hotelschool of Facility Management of een andererelevante opleiding? Ben je zelfstandig, proactief en secuur enminimaal 4 dagen beschikbaar voor minimaal 6maanden?

Arbeidsvoorwaarden

Uiteraard lerenwij jou graag de ins & outs van ons vak, en we hopen natuurlijkdat jij ons kan verassen met jouw creatieve ideeën.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier