Buschauffeur (rijbewijs D, Code 95) (Parttime)
Arriva
Waalwijk, Noord-brabant, Nederland
1 dag geleden
source : The Next Crowd

Als buschauffeur ben je verantwoordelijk voor het veilig en prettig vervoer van je passagiers. Je rijdt volgens een vastgestelde dienstregeling in wisselende en onregelmatige diensten.

Een baan als buschauffeur is erg afwisselend. Geïnteresseerd? Solliciteer!

Voor deze functie is het voldoende beheersen van de Nederlandse taal een vereiste.

WERKLOCATIE : BIJ JOU IN DE BUURT

Wat ga je als buschauffeur doen?

Als buschauffeur ben je verantwoordelijk voor het veilig en prettig vervoer van je passagiers. Je rijdt volgens een vastgestelde dienstregeling in wisselende en onregelmatige diensten.

Een baan als buschauffeur is erg afwisselend. Je voert administratieve werkzaamheden uit en lost problemen volgens de voorschriften op.

Ook ben jij de gastheer / gastvrouw van de bus, jij bent dus het visitekaartje van het vervoersbedrijf! Zorg er daarom altijd voor dat je jouw werkzaamheden op een voor de klant zo comfortabel mogelijke wijze uitvoert.

Wat breng jij als buschauffeur mee?

Van jou wordt als buschauffeur het volgende verwacht :

 • Je bent in het bezit van rijbewijs D en Code 95, daarnaast kun je in het bezit van een VOG komen
 • Je hebt minimaal MBO-2 werk- en denkniveau
 • Als buschauffeur is het belangrijk om representatief te zijn en een goede beheersing van de Nederlandse taal te hebben
 • Je hebt een flexibele instelling met betrekking tot werken in de avonduren, weekenden en feestdagen
 • In het bezit van eigen vervoer
 • Arbeidsvoorwaarden

  Naast een goed basissalaris van €14,24 (vanaf 23 jaar) en €14,79 (vanaf 50+) conform CAO OV ontvang je toeslagen voor onregelmatige- en gebroken diensten.

  Deze toeslagen zijn al snel 15% van het bruto salaris. 25 vakantiedagen op basis van fulltime dienstverband (Je bouwt 10,87% op over je gewerkte uren)

  Reiskosten :

  5 t / m 14 km €1,49 per gewerkte dag

  15 t / m 24 km €3,34 per gewerkte dag

  25 t / m 34 km €5,22 per gewerkte dag

  35 km €7,07 per gewerkte dag

  Sollicitatieprocedure

  Nadat we de sollicitatie ontvangen hebben nemen we telefonisch contact op om deze verder te bespreken, bij een positief telefoongesprek nodigen wij jou in verband met het coronavirus uit voor een persoonlijk gesprek via Skype, zodra het virus verholpen is kunnen wij weer mensen bij ons op kantoor uitnodigen voor een persoonlijke gesprek.

  Vervolgens is er een online assessment gevolgd door een rijtest om te kijken hoeveel lessen er ongeveer nodig zijn om het rijbewijs te behalen (voor kandidaten met busrijbewijs niet nodig).

  Hierna is er een live assessment om te kijken of de capaciteiten en persoonlijk bij het profiel van een buschauffeur past, daarna medisch onderzoek, aanvraag VOG (verklaring omtrent gedrag) aanmelden bij een samenwerkende rijschool, na het behalen rijbewijs op sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever.

  Vragen? Mail dan naar arriva thenextcrowd.com

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier