Electrical Engineer
DEMCON
Enschede, NL
1 dag geleden
 • Productontwikkeling
 • Innovatie
 • Industriële Besturingen
 • Multidisciplinair
 • Onze afdeling Electrical Engineering bestaat uit circa 25 Engineers die werken aan hightech, medische en industriële systemen.

  Projecten variëren van tot en systemen voor de semicon industrie. Er wordt nauw samengewerkt in multidisciplinaire teams bestaande uit Mechanical, Electrical, Electronics, Software en Mechatronic System Engineers.

  Hoe ziet jouw dag als Electrical Engineer er uit?

  Binnen DEMCON houd jij je als Electrical Engineer bezig met het ontwerp van custom-made besturingen, powerdistributie en IO interfaces voor sensoren en actuatoren.

  Samen met industrieel beschikbare hardware en custom interconnectie vormt dit een totaaloplossing voor onze klanten. Hiervoor hebben we expertise op het gebied van motion, data-

  acquisitie, sensortechnologie, machine- / productveiligheid en connectivity (custom-made kabeloplossingen) en toepassingen geschikt voor vacüum en cleanrooms.

  Als Electrical Engineer bedenk je een concept, ga je aan de slag met de uitwerking ervan en ondersteun je bij het maken van prototypes.

  Vanzelfsprekend neem je het eindproduct en verdere integratie met elektronica mee in je keuzes. Tijdens de realisatiefase ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van de montage, het testen en uiteindelijk het in bedrijf stellen en de verificatie van het systeem.

  Door de nauwe samenwerking met andere (technische) disciplines is een goede communicatie onderling noodzakelijk. Dankzij onze brede ervaring kunnen we op de afdeling goed met elkaar meedenken en verplaatsen in de andere disciplines.

  Door met elkaar mee te denken, komen we samen tot een kwalitatief goed systeem.

  Wat breng je mee?

 • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding Elektrotechniek of vergelijkbaar
 • Circa twee jaar relevante werkervaring, bijvoorbeeld in de machinebouw
 • Een brede technische interesse, proactieve houding, resultaatgericht en zorgvuldig
 • Wat bieden we?

  Bij DEMCON kom je terecht in een groeiend en innovatief bedrijf. Ondernemend als we zijn, zetten we ons vol overgave in voor technisch complexe projecten.

  In multidisciplinaire teams nemen we de verantwoordelijkheid om een toegevoegde waarde te leveren en door te gaan totdat het systeem werkt.

  Dit biedt jou veel uitdaging, afwisseling en de kans om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt de mogelijkheid tot verdere opleiding, zodat jij kunt doorgroeien.

  We juichen eigen initiatief toe en je krijgt daar alle ruimte voor. Daar horen een marktconform salaris en flexibele arbeidsvoorwaarden bij.

  Dankzij enthousiaste en betrokken collega’s zijn de lijnen in onze organisatie kort en is de werksfeer open en informeel.

  Er ontstaan leuke contacten, zowel op de werkvloer, als daar buiten. We hebben een actieve personeelsvereniging die regelmatig uitjes, activiteiten en een jaarlijks weekendje weg organiseert.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier