Inspecteur NEN 2767
Centerpoint
Utrecht, NL
2 dagen geleden

Introductie

Heb jij ervaring in het inspecteren van gebouwen en het maken van meerjaren onderhoudsplannen en wil jij de opleiding RGD BOEI doen, dan is dit de vacature die jou aanspreekt.

Bij deze aannemer kan jij jouw diploma RGD BOEI halen en ga je direct werken als Inspecteur NEN 2767. Je doet zelfstandig de inspecties en je stelt de MJOP op.

Organisatie

De organisatie is een betrouwbare aannemer in de nieuwbouw, transformatie, renovatie en contractonderhoud van gebouwen.

Functie

Je komt te werken op de afdeling contractonderhoud, waar jij verantwoordelijk bent voor de inspecties volgens de NEN 2767 methodiek.

Het betreft een zelfstandige functie waarbij jij veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. Je verwerkt alle inspectiegegevens in verslagen en je maakt de meerjaren onderhoudsplannen.

Je werkt vanuit kantoor Utrecht, maar de projecten liggen verspreid door het land.

Functie-eisen

Voor deze functie is het belangrijk dat je minimaal een MBO bouwkunde opleiding hebt afgerond en kennis hebt van 0-prognose.

Heb je de opleiding NEN 2767 en / of RGD BOEI afgerond, dan heb je een streepje voor.

De nieuwe collega is prettig in omgang, stressbestendig, communicatief vaardig, klantgericht en is goed in staat om alle gegevens te analyseren.

Verder is het belangrijk dat je planmatig en gestructureerd werkt.

Aanbod

Je komt te werken in een groeiende afdeling van adviseurs op het gebied van onderhoudscontracten. Prettige collega’s en de ruimte om je zelf verder te ontwikkelen.

Jouw salaris is onderhandelbaar, wat past bij jouw ambitie en werkervaring. De arbeidsvoorwaarden zijn conform het UTA Bouw CAO, uiteraard kan je rekenen op een leaseauto.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier