Noordoost Traineeship High Tech
Sogeti
Vianen, NL
4 dagen geleden

Traineeship High Tech Noordoost

Jouw keuze voor een technische opleiding was gemakkelijk, want je bent geïnteresseerd in hoe dingen in elkaar zitten. Als kind haalde je al apparaten uit elkaar om ze vervolgens weer in elkaar te zetten.

Nu je je technische opleiding hebt afgerond, wil je ervaring opdoen in het werkveld. Dat komt goed uit, want Sogeti is op zoek naar gemotiveerde afgestudeerden met een passie voor techniek.

Wat biedt Sogeti een Trainee High Tech

alles wat nodig is om jouw High Tech-kennis en ervaring een flinke boost te geven. Je begint met een leertraject waarin je alle kneepjes van het vak leert.

Je volgt intern cursussen en trainingen, om zowel je High Tech-ervaring als je communicatieve vaardigheden verder te verbreden.

Binnen twee maanden zit jij al op het niveau van een Young Professional. Een betere start van je carrière kun je je niet wensen.

Werken bij de top van het bedrijfsleven

Heb je de opleiding tot Young Professional High Tech succesvol afgerond dan ga je aan de slag bij onze klanten. Je werkt bij de top van het bedrijfsleven, waar je interessante klussen gaat doen en natuurlijk in no time ontzettend veel leert.

Uiteraard krijg je daarnaast van Sogeti uitgebreide opleidingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Je krijgt bij Sogeti veel vrijheid, maar wordt niet in het diepe gegooid. Zo kun je altijd rekenen op professionele begeleiding die aansluit bij jouw persoonlijke ontwikkelingsplan.

Het gaat namelijk over de doorgroeimogelijkheden binnen Sogeti).

Bij Sogeti bestaat het leven niet alleen uit hard werken. Het bedrijf organiseert regelmatig informele events, uitjes en activiteiten om collega’s beter te leren kennen.

Wie ben jij?

Je hebt een technische hbo- of wo-opleiding afgerond.

Je bent kwaliteitsgericht en van nature nieuwsgierig.

Tijdens je studie heb je al ervaring opgedaan met softwareontwikkeling.

Je hebt maximaal twee jaar werkervaring in de branche.

Je hebt een passie voor techniek. Jouw pijlen zijn erop gericht een High Tech-professional te worden.

Over Sogeti

Kom je bij Sogeti werken? Verwacht dan een warm welkom in een internationaal bedrijf met een goede, informele werksfeer.

Met wereldwijd ruim 3000 High Tech-collega’s biedt Sogeti je de kans om jouw vakmanschap te verder te ontwikkelen en te delen.

Hierbij kun je rekenen op de ervaren collega’s die je met raad en daad bijstaan.

Over Sogeti Noordoost

Sogeti is een bedrijf met een informele werksfeer, veel opleidingsmogelijkheden en oog voor resultaat. Het hoofdkantoor van Sogeti zit in Vianen.

Begin 2019 is binnen Sogeti de Business Line Noordoost opgericht met de focus op onze medewerkers en klanten in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel.

Deze Business Line opereert vanuit het satellietkantoor van Sogeti in Groningen.

Start nu je carrière bij Sogeti

Ben jij klaar om je werkervaring een boost te geven? Solliciteer dan op de functie Young Professional High Tech Noordoost!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier