Magazijnmedewerker
Tempo-Team
Gilze, NL
6 dagen geleden
source : Joof.nl

Zoek je werk in delogistiek? Lijkt het je leuk om fulltime met tijdschriften aan deslag te gaan binnen een groot en gezellig magazijn?

Vind je het wellekker om in 2 ploegen te werken als magazijnmedewerker? Mooi, ditkan allemaal bij Audax Logistiek in Gilze!

Wanneer je als magazijnmedewerker bij Audax Logistiek in Gilzeaan de slag gaat, wordt er gekeken waar je goed in bent en wat jijhet leukst vind om te doen in het magazijn.

Je pakt besteldeproducten in, verwerkt de retour gezonden artikelen en vult stapelsproducten aan. Daarnaast stel je orders samen en controleert deze(orderpicken).

Er komen ook weleens klant specifieke orders binnen!Dan ga je tijdschriften stickeren of bijvoorbeeld winkeldisplays inelkaar zetten.

Bij Audax Logistiek werk je diensten van 8 uur in dedag- en avonddienst. Klinkt als een super leuke en afwisselendebaan, toch?

Mooi, Audax helpt je graag om het beste uit jezelf tehalen en je de leerzaamste en leukste tijd te geven alsmagazijnmedewerker!

Wat jekrijgt :

We zorgen ervoor dat je elke weekeen planning krijgt die gemaakt is op basis van je beschikbaarheid.We hebben zowel parttime- als fulltime mogelijkheden binnen AudaxLogistiek!

Ook krijgje :

 • Een salarisvan €10,67 per uur (21+).
 • Extra ploegentoeslagvan 30% na 20 : 00 uur ’s avonds!
 • Reiskostenvergoeding van €0,135 per kilometer.
 • 8% vakantietoeslag.
 • Flexibelewerktijden.
 • Werk in een gezelligfamiliebedrijf.
 • Mooiedoorgroeimogelijkheden.
 • Een makkelijk tebereiken werkplek met de auto (Gilze ligt lekker centraal : heeldichtbij Tilburg!)
 • Audax Logistiek, metvestigingen in Nederland en België, is een bedrijf dat zich richtop het uitgeven, verspreiden en verkopen van tijdschriften enboeken! De vestiging in Gilze (+ / - 10 kilometer van Tilburg en + / -13 kilometer van Breda) is waar je komt te werken.

  Samen met eenteam van honderden gezellige en gemotiveerde collega’s! In dekantine staat altijd een lekker stuk fruit en een kom soep voor jeklaar en een hoop gezelligheid onderling!

  Wil je ook bij ons komenwerken als magazijnmedewerker? Solliciteer dan nu via de button enwe nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Heb je eerst nog watvragen? Je kunt ons bellen via 076-5211818, even mailen naarrecruitment.zuidwest tempo-team.nl of appen naar06-12090946.

  Uiteraard staat deze vacature open vooriedereen die zich hierin herkent.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier