Allround monteur papier (5-ploegen), Eerbeek
Processionals
Eerbeek, NL
2 dagen geleden
source : Technicus.nl

De Technische dienst van deze kartonfabrikant in de omgeving Apeldoorn vervult een belangrijke rol bij het in stand houden en verbeteren van het productieproces.

De TD bestaat uit een Mechanische afdeling, Warmtecentrale (ze wekken hier hun eigen energie op) en een afdeling Elektro & Proces Control.

Voor deze laatste afdeling zijn wij op zoek naar een Allround monteur 5 ploegen. Als Allround monteur bij deze papierfabrikant voer je o.

a. onderstaande werkzaamheden uit :

 • Preventief en correctief onderhoud aan de technische installaties
 • Analyseren, lokaliseren en en verhelpen van storingen op het gebied van de volgende vakgebieden : elektrotechniek, mechanisch, besturingstechniek en meet en regelsystemen
 • Het verrichten van diverse metingen zoals spanning, inductie en weerstand
 • Vervangen en modificeren van onderdelen, motoren en pompen
 • Redenen om bij deze werkgever te werken zijn : uitdagende technieken en veel eigen verantwoordelijkheid met aandacht voor kwaliteit.

  Door de informele en familiaire werksfeer (met humor) werken hier veel loyale werknemers met lange dienstverbanden (gemiddeld 18 jaar).

  Kortom, al deze technische uitdagingen staan hier op jou te wachten! Lees direct of jij in aanmerking komt voor deze veelzijdige functie als Allround Monteur in de 5-ploegen en reageer!

  Functie-eisen :

  Als Allround monteur in de 5-ploegen ervaar je hier veel vrijheid en een grote mate van zelfstandigheid. Als teamlid van de technische dienst heb jij een goede werkmentaliteit en ben je een echte aanpakker.

  Vervolgens beschik je ook over de volgende kennis en kunde :

 • Je hebt een MTS / MBO (niveau 4) diploma in Elektro- / energietechniek of vergelijkbaar
 • Je hebt allround technische kennis in : Werktuigbouwkunde, Elektro-, meet en regel en besturingstechniek (Siemens PLC-S7 en / of ABB DCS)
 • Je hebt relevante ervaring als storing- / onderhoudsmonteur, bij voorkeur in de procesindustrie
 • Je bent bekend / hebt ervaring met een vijf ploegenrooster en dat is echt jouw ding
 • Door jouw gedrevenheid, betrokkenheid en communicatieve vaardigheden maak jij succesvol deel uit van deze technische dienst die verantwoordelijk is voor de volledige fabriek.

  Heb jij alles in huis om hier succesvol aan de slag te gaan? Reageer dan gelijk en ik help je graag aan deze nieuwe baan.

  Kijk ook wat deze nieuwe uitdaging je aan arbeidsvoorwaarden oplevert.

  Bedrijfsomschrijving :

  Meer dan 150 duizend ton vouwkarton rolt hier jaarlijks van de 135 meter lange kartonmachine. Samen met nog zes andere fabrieken in Europa is deze werkgever de grootste vouwkarton producent van Europa.

  In de karakteristieke industriële panden staat een technisch hoogwaardige machinepark.

  Het beginproduct (houtslijp / houtsnippers) wordt door refiners verwerkt tot vezels en via pulpers worden deze schoongemaakt en aangeboden aan de kartonmachine.

  Daar worden deze vezels door een uitgebreid proces in drie verschillende lagen tot vouwkarton geperst en gedroogd. Vervolgens komt de coating erop en worden de 8000 kilo zware rollen nabewerkt (o.

  a. gesneden en verpakt). Het complete proces bevat veel technieken : Mechatronica, Elektro, Meet en regel en Besturingstechniek (PLC).

  Hier komt jou allround kennis echt tot zijn recht!

  De eindproducten belanden vervolgens over de hele wereld en vind je zelf ook veelvuldig terug in o.a. de voedingsmiddelenindustrie en de farmaceutische industrie.

  Denk dan aan diverse verpakkingen uit de supermarkt en van bijvoorbeeld paracetamol.

  a8f5f167f44f4964e6c998dee827110c

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier