Robotics Process Automation (RPA) Developer
Groupe CGI inc.
Rotterdam, Pays-Bas
56 dagen geleden

Position Description :

Altijd al voor groot internationaal bedrijf als CGI willen werken, maar toch ook onderdeel willen uitmaken van nieuwe ontwikkelingen en wat deze voor onze klanten kunnen betekenen?

Heb je goede ideeën die je het liefst meteen zou uitvoeren, ben je een echte teamplayer, en wil je het maximale uit jezelf en je carrière halen?

Dan is CGI’s Emerging Technologies de juiste plek voor jou.

Als jongste telg van een wereldwijd vertakt netwerk binnen CGI heeft Emerging Technologies zich sinds oktober 2017 ook gevestigd in Nederland.

Sindsdien is het lokale team op weg om te groeien tot een team van ruim honderd collega’s met verschillende expertises en nationaliteiten, werkend vanuit verschillende standplaatsen door het hele land.

De door ons geboden diensten zijn volop in ontwikkeling, waardoor wij steeds meer voor onze klanten kunnen betekenen

Your future duties and responsibilities :

 • Voor de versterking van ons team, zijn wij op zoek naar een;
 • Robotics Process Automation (RPA) Developer

  Voor ons Emerging Technology (eTech) team zijn wij op zoek naar een ervaren RPA Developer. In deze rol ontwikkel en configureer je automatiseringsprocessen op basis van technische ontwerpen.

  Je bent in staat om zelfstandig processen en taken te automatiseren op basis van workflow principes die efficiënt, logisch gestructureerd en begrijpelijk zijn.

  Ook kan jij die processen uitschrijven tot een script. Het werken met bijvoorbeeld UiPath en IPsoft’s Amelia (voor de dialoog gedreven interface) is jou dan ook niet onbekend.

  Daarnaast heb je natuurlijk kennis en ervaring met Python, C#, C++ etc. Tijdens projecten voor onze klanten werk je nauw samen met een ambitieus multidisciplinair team van professionals, ondersteund door het leadership team van CGI.

  Ben jij er klaar voor om RPA naar het volgende niveau te tillen? Dan zoeken we jou!

  Required qualifications to be successful in this role :

 • Je hebt een afgeronde HBO / WO opleiding informatica, Business Informatics, Computer science of vergelijkbaar;
 • Je hebt gedurende 2-3 jaar relevante developer-skills ontwikkeld in het bedrijfsleven op het gebied van RPA;
 • Je hebt kennis van en ervaring met .Net, Python, C#, C++ (kennis van en ervaring met Java of Powershell is een pré);
 • Je bent in het bezit van de volgende certificaten of bereid deze te halen : UiPath Foundation, UiPath Orchestrator 2.0 en UiPath SAP Automation;
 • Het is een pre als je kennis hebt van BluePrism en Automation Anywhere;
 • Je bent een kei in samenwerken en voelt je als een vis in het water in een Emerging team;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in IT, waarbij je aan meerdere projecten hebt gewerkt;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je hoort bij de besten in het vakgebied of hebt de ambitie dat te worden;
 • Je hebt een gezonde nieuwsgierigheid in je, bent gek op nieuwe opkomende technologieën en wilt graag onderzoeken wat deze voor onze klanten kunnen betekenen (always on and up to date).
 • We bieden

  Uitstekende arbeidsvoorwaarden en een contract voor onbepaalde tijd. Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community.

  We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

  Interesse?

  Solliciteer direct! Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Brani Petrovic via (06) 22960720 of brani.petrovic cgi.com.

  Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00 of via recruitment.nl cgi.com

  What you can expect from us :

  Bouw met ons aan je carrière

  Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie.

  Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

  Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI.

  Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

  Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

  Bezoek voor meer informatie over CGI : www.cginederland.nl

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

  Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.

  Skills :
 • Java
 • Python
 • Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier