Verzorgende IG Revalidatie
Argos Zorggroep
Rotterdam Regio Rotterdam
2 dagen geleden

Verzorgende IG Revalidatie

0 tot 36 uur per week

In de Vlaardingse Westwijk vind je het in 2012 geopende Marnix. In Marnix staat werken aan herstel centraal. De mensen die in Marnix verblijven, zijn hier tijdelijk om te werken aan hun herstel.

Bijvoorbeeld na een knie- of heupoperatie. Medewerkers van Marnix helpen hen snel weer op de been! In Marnix vind je moderne zorg- en behandelfaciliteiten, lichte en ruim opgezette afdelingen en kamers en een prachtige Brasserie met een zonnig terras.

Marnix is bovendien goed bereikbaar met het openbaar vervoer en beschikt over een ruime parkeerplaats.

Ben jij gediplomeerd verzorgende IG en wil jij werken aan het herstel van oudere cliënten? En doe jij dat het liefst in een modern revalidatiecentrum met kleinschalige revalidatiegroepen, waar liefdevolle zorg voor cliënten op de eerste plaats staat?

Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Als verzorgende IG werk jij samen met jouw cliënten intensief aan hun herstel. Jij weet als geen ander hoe je een cliënt kan motiveren en mede door jouw inzet, zie je dat de cliënt vooruitgang boekt.

Deze vooruitgang hou jij goed bij, zodat je samen met jouw collega’s goed zicht houdt op de voortgang van de revalidatiedoelen .

Je werkt in multidisciplinair verband waarbij iedereen, dankzij zijn eigen expertise, een waardevolle toevoeging is in het hersteltraject van de cliënt.

Jouw dagen zijn afwisselend . Naast de reguliere dagelijkse zorg voer jij ook verpleegtechnische handelingen uit. Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor een kleine groep cliënten in jouw revalidatiegroep.

Maakt dit jou enthousiast? Solliciteer dan vandaag en ga binnenkort aan de slag als verzorgende IG revalidatie in Marnix .

 • Wat bieden wij jou?
 • Werken bij Argos Zorggroep is meer dan werk alleen. Je wordt onderdeel van een gezellig en hecht team van professionals.
 • Samen werken jullie aan de klantbelofte Met toewijding en plezier, op een liefdevolle wijze . In het team is de sfeer ongedwongen , er wordt hard gewerkt, maar ook veel gelachen

 • Toegang tot alle leuke trainingen van GoodHabitz zodat jij je continu kunt blijven ontwikkelen . Klik snel op de link om te zien welke trainingen jij kunt volgen;
 • Scholings- en bijscholingsmogelijkheden. Zo werk je aan jouw eigen doorgroeimogelijkheden. Klik op de link om te zien hoe jij jezelf kan blijven ontwikkelen;
 • Een rooster en planner app op je telefoon, waardoor je 24 / 7 toegang hebt tot je rooster en gemakkelijk je vakantie uren kan inzien en diensten kunt ruilen.
 • Een marktconform salaris, Max. €2.668,93 per maand op basis van een 36-urige werkweek;
 • Een vaste eindejaarsuitkering (7,4%) die vanaf 2020 bestaat uit een volledige 13e maand , vakantietoeslag (8%), een goede pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn en natuurlijk diverse collectieve zorgverzekeringen;
 • Een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden, waardoor je minder betaalt voor een smartphone, laptop, tablet, fitness of een fiets .
 • Waarom is dit de baan voor jou?

 • Je bent in bezit van een mbo-diploma verzorgende IG, niveau 3, of een andere gelijkwaardige opleiding, zoals MDGO-VP of VZ;
 • Je hebt een zorghart en werkt graag mee aan het herstel van onze cliënten;
 • Je wilt als V erzorgende IG graag datgene doen waarvoor je bent opgeleid. Met de inzet van zorgondersteuners zorgen wij ervoor dat jij jouw tijd en aandacht aan de bewoners en cliënten kunt besteden;
 • Je bent flexibel en bent bereid af en toe in de weekenden en avonden werken;
 • Je kunt goed communiceren.
 • Waar kom je te werken?

  Argos Zorggroep is specialist in de ouderenzorg en heeft verschillende huizen in de regio Rotterdam. Je gaat aan de slag in een prettige werkomgeving in het moderne en goed bereikbare Marnix in Vlaardingen .

  Klik op de link om te zien hoe jouw nieuwe werkplek er precies uit ziet!

  Als je in dienst komt bij Argos Zorggroep vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor je aan. Daarnaast is een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

  Aan de slag!

  Is dit de baan voor jou? Wacht dan niet langer en solliciteer! Wil je toch nog iets meer weten? Neem dan contact op met Simon Teodorczyk, manager bedrijfsvoering, via telefoonnummer 0618 189 541.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier