MTS starter Werktuigbouw (0-2 jr ervaring)
Feadship
Heiloo
3 dagen geleden

Over de functie

Begint jouw carrière in de superjachtbouw bij STI in Heiloo? Omdat de superjachtbouw binnen de scheepsbouw een specialistische discipline is, zijn wij op zoek naar technisch opgeleide professionals die willen starten, en zich verder willen ontwikkelen binnen de engineering in ons bedrijf.

Feadship ontwerpt, engineert en bouwt unieke jachten. STI maakt onderdeel uit van de De Vries Groep en is verantwoordelijk voor het ontwerpen en de engineering van de piping.

Samen met de andere bedrijven, zoals het ontwerpbureau, de cascobouwer, de afbouwwerven in Aalsmeer en Makkum worden de Feadships gebouwd.

De uitdaging voor jou als technisch tekenaar / engineer zit 'm vooral in het 'routen' van leidingwerk in de zeer beperkte ruimte die je hebt in een jacht.

Geen jacht is hetzelfde. Ieder project is nieuw en anders qua complexiteit en de toepassing van nieuwe mogelijkheden. Je tekent leidingwerk voor bijvoorbeeld de machinekamer, ventilatiesystemen en sanitaire voorzieningen.

Je maakt 3D modellen, schema’s en detailtekeningen zoals isometrics.

Wij zorgen ervoor dat we je de eerste maanden onboarden bij de Feadship familie en dat je het 3D tekenprogramma Cadmatic onder de knie krijgt zodat je een goede start maakt.

Uiteraard maakt een bezoek aan de werven hier onderdeel van uit, zodat je met eigen ogen ziet waar je aan mee bouwt.

Wij vragen

 • Een afgeronde mbo- opleiding richting werktuigbouw of een andere relevante richting;
 • Je kunt goed overweg met 2D en 3D CAD applicaties, Cadmatic is een pré;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je bent ambitieus, besluitvaardig, assertief, kwaliteitsbewust, proactief, accuraat en creatief; buiten gebaande wegen zoek jij naar oplossingen.
 • Wij bieden

 • Een inspirerende en informele werkomgeving, je ziet op de werven in de praktijk wat je bij STI Engineering in 3D hebt uitgewerkt;
 • Veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, je hebt toegang tot de Feadship Academie waar je kunt deelnemen aan opleidingen en trainingen;
 • kansen om door te groeien binnen Groep Koninklijke De Vries Scheepsbouw;
 • Een marktconform salaris, pensioenregeling, reiskostenvergoeding en 28 vakantiedagen.
 • Een intensief onboarding programma waarbij wij je thuis maken in de jachtbouw en 3D engineering. Ook neem je een kijkje aan boord bij eenvan de jachten in aanbouw en krijg je een mentor aangewezen binnen het bedrijf.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier