Inkoper binnendienst
Hoeflon
Barneveld, NL
23 uur geleden

Wie zijn wij

Hoeflon is de compacte, mobiele machine voor het verplaatsen van lasten. Met deze machines laten we gebruikers wereldwijd uitblinken in hun werk.

Dagelijks werken wij bij Hoeflon met een enthousiast en gedreven team om machines met een hoge kwaliteit te kunnen leveren.

Wat Hoeflon hierin kenmerkt is het motto : Samen sta je sterker’. In welk vakgebied je ook werkt binnen Hoeflon, we werken allemaal samen voor het perfecte eindproduct!

Wie ben jij?

Jij bent iemand die houdt van zelfstandig en gestructureerd werken. Daarnaast weet je je werkzaamheden af te stemmen met je collega’s.

Je bent pas tevreden wanneer alle afspraken met leveranciers zijn nagekomen en een perfecte verwerking van de orders is gerealiseerd.

Wat vragen wij?

Interesse? Om bij Hoeflon aan de slag te kunnen als inkoper binnendienst vragen wij :

 • MBO3 werk- en denkniveau
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Goede beheersing van de Engelse taal is een pré
 • Wat ga je doen?

  Als inkoper binnendienst ben je een belangrijke schakel tussen inkoop en leveranciers. Je zorgt voor een goede verwerking van alle orders van de inkomende goederen en controleert of dit klopt met de ontvangstbevestiging en de tekening.

  Indien er iets niet klopt, neem je hierover contact op met de leveranciers.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier