Pedagogisch medewerker
Randstad
'S-GRAVENHAGE, NL
4 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Pedagogisch medewerker

Op zoek naar een vaste baan als pedagogisch medewerker?

Kun jij van iedere dag een feestje maken? Word je blij van een lach van een kind? Heb je oog voor detail en zie je écht ieder kind? Dan is dit jouw kans!

Pedagogisch medewerker Den Haag en omgeving 24 tot 36 uur in de week 13,12- €17,90 br / uur Op contract bij het bedrijf

Waar kom je te werken?

Je gaat aan de slag bij een kinderdagverblijf in Den Haag of in de buurt van Den Haag. We werken samen met verschillende kinderdagverblijven en elk kinderdagverblijf is weer anders.

Samen met jou gaan we op zoek naar de werkplek die het beste bij jou past. Hierbij letten we op sfeer, ontwikkelingsmogelijkheden, reisafstand etc.

Wat ga je doen?

Als pedagogisch medewerker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding van een groep kinderen. Dit kan zijn op een babygroep, een peutergroep, een verticale groep of op een BSO.

Er is een vaste dagindeling en jouw inbreng hierbij is heel belangrijk. Naast de dagelijks terugkerende werkzaamheden als zorgdragen voor voeding, verschonen en naar bed brengen bied je activiteiten aan op verschillende gebieden.

Denk hierbij aan beweging, koken, samenwerken, taal, fantasie en muziek.

Jij maakt de sfeer, jij maakt van hun dag een feestje door je enthousiaste inbreng. Je daagt de kinderen uit om in hun eigen tempo te leren door een leuk en afwisselend programma.

Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de overdracht naar ouders. Je voert ontwikkelingsgesprekken en legt dit vast in een verslag.

Wie ben je?

Om deze baan als pedagogisch medewerker goed uit te kunnen voeren is het belangrijk dat je met plezier met kinderen werkt.

Je kunt kinderen stimuleren en begeleiden. Je bent zorgzaam, enthousiast en werkt graag samen in een team. Je kunt zelfstandig werken en bent daarnaast vriendelijk en geduldig.

Je Nederlands is goed in woord en geschrift.

Wat vragen we aan jou als pedagogisch medewerker?

Van belang is dat je minimaal een MBO 3 of 4 opleiding hebt afgerond waarmee je gekwalificeerd bent om als pedagogisch medewerker te werken.

Werkervaring is een pré. Een VVE-certificaat en 3F-taaltoets Nederlands is niet verplicht maar wel vaak gewenst. Als je deze certificaten niet hebt ben je wel bereid ze te halen.

Dit geldt ook voor een training EHBO.

Wat kun je van ons verwachten?

 • persoonlijke begeleiding tijdens je sollicitatie en proeftijd
 • een contract bij een kinderdagverblijf
 • salaris conform CAO Kinderopvang
 • zowel parttime als fulltime mogelijk
 • een afwisselende baan waarbij geen dag hetzelfde is
 • Heb je interesse en denk je dat deze baan perfect bij je past? Laat het ons weten en solliciteer via onderstaande sollicitatiebutton.

  Stuur je CV op en geef daarbij kort aan wat je zo aanspreekt in de functie en het werken in de kinderopvang.

  Na je online sollicitatie vindt er een selectie plaats. Wanneer je beschikt over een geldig diploma wordt er telefonisch contact met je opgenomen om kennis te maken.

  Naar aanleiding van deze kennismaking wordt een afspraak gemaakt voor een persoonlijke intake. Tijdens dit gesprek wordt gekeken welke werkgever het beste bij jou past.

  We helpen je om je goed voor te bereiden op een sollicitatiegesprek bij het kinderdagverblijf. Voordat je op gesprek gaat bij de werkgever vragen we altijd eerst aan je referentie hoe je hebt gewerkt.

  Als je gaat starten moet je een VOG aanvragen die geschikt is voor de kinderopvang.

  Heb je vragen? Bel, app of mail me gerust.

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier