Allround monteur Serviceprojecten
Batenburg Techniek
Twello
20 uur geleden

Wie we zoeken

We zoeken zelfstandige monteurs die opleiding E (technicus elektrotechnische installaties) of W (Service en onderhoudsmonteur W installaties) hebben gedaan op MBO niveau 4.

Naast je eigen vakgebied heb je ervaring of een opleiding op het andere vakgebied. Bijvoorbeeld E voor W of W voor E. Je bent deskundig, representatief en hebt een aantal jaren ervaring in de installatietechniek.

Je hebt een sterk probleemoplossend vermogen bij technische problemen. Daarnaast ben je flexibel, klantgericht, betrokken en stressbestendig.

Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en bent communicatief vaardig. Je bent in het bezit van VCA en een rijbewijs.

Wat we bieden

Werken bij van Dalen is leuk. Wij bieden jou een fulltime dienstverband waarbij je 40 uur per week werkt en daardoor 13 dagen ADV per jaar op bouwt.

Binnen ons bedrijf is er een comfortabele werkomgeving en een informele sfeer. De primaire- en secondaire arbeidsvoorwaarden zijn goed.

Wij zijn actief bij interessante en afwisselende klanten en wij vinden het belangrijk dat onze werknemers continu blijven leren en bieden daarom ruimte voor opleidingen / trainingen en cursussen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier