Traineeship Developer Dynamics BC (omscholingstraject voor HBO’ers)
Mprise
VEENENDAAL, NL
19 uur geleden
source : Techniekwerkt

Ben jij als HBO’er op zoek naar een omscholingsplek tot Developer? En lijkt het je gaaf om als toekomstig Developer een bijdrage te leveren aan de ontwikkelingen in de tuinbouwsector?

Dan ben je bij ons op je plek!

Functieomschrijving

Onze ca. 35 software ontwikkelaars werken in SCRUM teams aan de ontwikkeling van Agriware, ons standaard software product dat wereldwijd door tuinbouwbedrijven wordt gebruikt.

Als je ook van klantcontacten houdt : ons services team werkt aan klant specifieke opdrachten voor het customizen, migreren en installeren van onze producten.

Je gebruikt daarbij state-of-the-art technologie van Microsoft. Denk daarbij aan Dynamics 365 Business Central, PowerApps, Azure en moderne technologie voor het bouwen van mobile Apps.

Wij leiden je graag op om je een specialist te maken in dit vakgebied. Je begint natuurlijk als softwareontwikkelaar, maar er is ook behoefte aan goede ontwerpers en architecten.

De kansen om op termijn door te groeien liggen er dus zeker ook!

Wij vragen

Wat zoeken we dan in de toekomstige collega’s die we willen gaan opleiden? Je hebt natuurlijk veel gevoel met IT en een uitgesproken ambitie om Developer te worden.

Je neemt initiatief en vindt het fijn om te werken vanuit eigen verantwoordelijkheid. Maar boven alles wil je graag leren! We hebben ruimte voor een collega met een HBO opleiding die zich graag wil laten omscholen naar Developer BC.

Gezien onze internationale samenwerkingen, vinden we het fijn als je de Engelse taal redelijk spreekt.

De functie kan ingevuld worden tussen de 32-40 uur per week. De functie kan ingevuld worden tussen de 32-40 uur per week.

Onze traineeships in 2021 starten per 1 juli, 1 september en 1 november.

Wij bieden

Onze Academy heeft met haar jarenlange ervaring in opleiden een traineeship Developer ontwikkeld. Gedurende een half jaar word je opgeleid tot een volwaardige Agriware Developer.

De opleiding bestaat uit diverse Microsoft Dynamics BC trainingen, praktijkopdrachten, on the job begeleiding en coaching.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier