Verzorgende IG in de wijk
Careyn
Utrecht
5 dagen geleden

Over de vacature

Wie het leuk vindt om in een gezellig wijkteam te werken, met een grote diversiteit aan mensen, culturen en zorgvragen moet een keertje een kijkje nemen bij een van de wijkteams in Overvecht Noord : Wijkteam Overvecht de Gagel en Wijkteam Overvecht Vechtzoom.

Als jij het belangrijk vindt om mensen thuis goed te verzorgen, bij de mensen te gast te komen en onderdeel uit te maken van een gezellig en gemêleerd team, dan moet je even verder lezen.

Houd je van afwisseling, vrijheid en werk jij graag middenin de stad maar toch in een groene wijk? Dan is Overvecht jouw wijk.

Te midden van de flats, boerederijen, én parken kun je zonder betaald te parkeren in deze grootste groene én multiculturele wijk van Utrecht stad van de ene cultuur in de andere belanden.

Overvecht staat nooit stil, het bruist, de aanloop van nieuwe cliënten is groot. Deze levendigheid geeft jou en je toekomstige collega’s elke dag weer energie.

Omdat je zelfstandig op pad gaat ervaar je veel vrijheid, en ruimte op jouw route naar eigen inzicht te lopen. Dit gebeurt op basis van vertrouwen dat je krijgt van je team.

Voor support kun je in deze wijk makkelijk terugvallen op alle disciplines die dichtbij in de wijk te vinden zijn, en op de andere wijkteams uit Overvecht.

Je kantoor bevindt zich op de begane grond van verpleeghuis Rosendael. In Rosendael bevindt zich ook een dagactiviteiten-

centrum en een Grand Café waar cliënten uit de wijk gezellig samenkomen.

De twee wijkteams uit Overvecht Noord zijn gezellig, deskundig en professioneel sturend team vol enthousiaste collega’s dat graag de samenwerking opzoekt met elkaar.

Bijvoorbeeld door samen deze vacature te stellen. Samen gaan ze kijken bij welk team jij het beste past! Zo ben je verzekerd van een passende baan in een passend team.

Vind jij het belangrijk om niet alleen de beste zorg te leveren, maar daarnaast ook verder te denken over hoe het altijd weer beter kan?

Dan past jouw mentaliteit bij deze teams! Ze staan te popelen om jou goed in te werken en jou je ding te laten doen.

De teams zoeken samen naar meerdere Verzorgenden IG vanaf 12 uur per team. Afhankelijk van de klik kan dit meerdere kanten op, we zijn vooral benieuwd naar wie jij als collega bent.

Functie eisen

Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG. Je kunt zorgvuldig omgaan met (complexe) zorgsituaties. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en beschikt over een goed ontwikkeld empathisch vermogen.

Je bent in staat om vooruit te denken, probleemoplossend te werk te gaan en je binnen de dynamiek van de werkomgeving aan te passen.

Je kan goed samenwerken en je bent flexibel inzetbaar. Tot slot ben je in het bezit van eigen vervoer.

Wat wij bieden

Careyn is als één van de grootste zorgaanbieders in Nederland een prettige werkgever met een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Hierbij kun je denken aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een reiskostenvergoeding en een uitgebreid arbeidsvoorwaardenkeuzepakket.

Het salaris is volgens CAO VVT, FWG schaal 35. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. Je komt te werken in een gezellig en hecht wijkteam en ontvangt een vaste arbeidsovereenkomst!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier