Jurist Ruimtelijke Ontwikkeling
YACHT
Landelijk, NL
1 dag geleden

Over de functie

Als jurist ruimtelijke ontwikkeling werk je aan boeiende opdrachten in de publieke sector. De ene keer word je ingezet voor een project, de andere keer voor de oplossing van een tijdelijk bezettingsprobleem.

Ondertussen heb je de zekerheid van een vast contract bij BMC Implementatie.

Je vervult je opdrachten zelfstandig, waarbij het accent ligt op het opstellen en procedureel begeleiden bestemmingsplannen, omgevingsplannen en omgevingsvisies.

Je brengt visie op en kennis van de Omgevingswet mee en weet dit op een overtuigende wijze te presenteren. Ook het voorbereiden en coördineren van ruimtelijke initiatieven en juridische advisering over ruimtelijke vraagstukken behoort tot jouw takenpakket.

Je hebt daarnaast ervaring met het voeren van juridische procedures binnen het ruimtelijk bestuursrecht (bezwaar, beroep en Raad van State).

Binnen deze afwisselende functie lever je een bijdrage op strategisch en tactisch niveau. Met jouw proactieve houding, je vermogen om te verbinden en je aantoonbare kennis van de ruimtelijke ordening wil jij bijdragen aan een effectieve en beheersbare overheid.

Naast het uitvoeren van opdrachten bij klanten is het actief en inhoudelijk onderhouden van je netwerk belangrijk. Je signaleert kansen in de markt en levert een actieve bijdrage aan onze landelijke expertisegroepen.

Functie-eisen

Je hebt een relevante WO-opleiding afgerond (bijvoorbeeld in de richting Rechten, Staats- en bestuursrecht, planologie).

Je hebt 3 tot 8 jaar relevante werkervaring. Wet- en regelgeving en de producten van het werkveld hebben voor jou geen geheimen.

Je bent ondernemend, omgevingsbewust en resultaatgericht. Je beschikt over een sterk analytisch vermogen en uitstekende communicatieve vaardigheden, wat je tot een stevige gesprekspartner maakt.

Je vindt het geen probleem om te reizen.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een afwisselende functie met carrièreperspectief. Jouw ervaringen bij verschillende opdrachtgevers, jouw kennis en jouw competenties helpen je te bouwen aan een mooie carrière.

BMC biedt jou een passend opleidings- en trainingspakket waarin ontwikkeling van je vaardigheden en vakkennis ruim aan bod komen.

Onze loopbaancoaches adviseren jou over je professionele ontwikkeling. Bij BMC wordt hard gewerkt en we houden daarbij de balans tussen werk en privé goed in de gaten.

In onze arbeidsvoorwaarden kennen wij 36 verlofdagen bij een fulltime dienstverband. Voldoende vrije tijd om te genieten van dat wat jou privé gelukkig maakt en om je op te laden om op de andere dagen het maximale te geven voor je werk.

Voor het reizen naar onze opdrachtgevers kun je kiezen voor een vervoersbudget of het gebruik van een leaseauto.

Wij bieden de volgende salarissen :

 • Junior Adviseur (minimaal 2 jaar ervaring) € 2500 - 3200 bruto per maand;
 • Medior Adviseur (minimaal 5 jaar ervaring) € 3200 - 4000 bruto per maand;
 • Senior Adviseur (minimaal 10 jaar ervaring) € 4000 - 5000 bruto per maand.

  De salarissen zijn gebaseerd op 40 uur per week.

  Bedrijfsinformatie

  BMC Implementatie is hét detacheringsbureau voor de publieke sector. Iedere dag werken wij aan de ontwikkeling van onze mensen.

  Met daadkrachtige ondersteuning en een stevige basis aan expertise zetten meer dan 800 BMC-adviseurs en interim-medewerkers zich in voor onze opdrachtgevers bij de uitvoering van hun taken in het belang van de inwoner, de cliënt en de leerling.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier