Montage medewerker vaste baan
hetuitzendbureau.nl
Drachten Heerenveen, Netherlands
8 dagen geleden

Voor een relatie die actief is in de industrie, bouw en civiele sector zijn we op zoek naar een aantal montagemedewerkers voor een vaste aanstelling.

We zoeken drie monteurs waarvan er een iemand op termijn kan doorstomen naar teamleider en dan ook de leiding krijgt over het op te richten team.

Het betreft een bedrijf dat in een sterk groeiende sector aan de slag is en in de samenwerkingen erg actief is. Ze zijn innovatief in de markt werkzaam waarbij hun groeipotentieel enorm is.

De verwachting is dat het bedrijf in snel tempo zal groeien en doorgroeien waarbij de groei en doorgroei van de medewerkers ook zeker aanwezig is

Precies kunnen werken

Goed tekening kunnen lezen.

Affiniteit met de bouwsector hebben

Overzicht kunnen houden in je werk

Fysiek in orde zijn

Het is niet erg zwaar werk maar je bent wel de hele dag bezig en je moet soms ook op en over de produkten klauteren

Wat bieden wij

Een leuke functie binnen een erg snel groeiende onderneming. Je gaat eerst aan het werk via ons en daarna in dienst bij het bedrijf.

Je krijgt een prima salaris en ook doorgroeimogelijkheden zijn aanwezig dus alle opties voor een leuke en stabiele toekomst staan klaar.

Ben je geïnteresseerd ? bel of mail me dan op 06-49981100 of pieter.vanderschaaf hetuitzendbureau.nl

Vacature delen : Solliciteer direct

Solliciteer direct

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier