Uitvoerder
Koninklijke BAM Groep
Nieuwegein, Nederland
5 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als uitvoerder bij BAM Wonen Bouwen op Maat realiseer jij projecten die varieren in complexiteit, diversiteit of locatie.

Dit betreft met name binnenstedelijke projecten, maar het kan ook gaan om hoogwaardige transformatie of ontwikkellocaties.

Projecten zijn onder andere Willem Witzenplein in Den Haag, Hoog Lindoduin in Den Haag en Weespersluis in Weesp.

Als manager van de bouwplaats en onderdeel van het projectteam zorg je voor het uitdragen van het beleid in het kader van kwaliteit, welzijn, veiligheid en gezondheid.

Jij regelt dat alles perfect blijft lopen; jouw planning klopt vrijwel altijd, je medewerkers staan op het juiste moment op de juiste plek en je logistieke proces is goed op orde.

De benodigde productiemiddelen zijn op tijd aanwezig en direct in te zetten.

De integratie van BIM en LEAN staat bij BAM hoog in het vaandel. Jij gaat ons in deze ontwikkeling verder helpen! Met jouw kennis en kunde zorg jij er met jouw team voor dat op de bouwplaats alle principes hiervan geïmplementeerd, gemonitord en geoptimaliseerd worden.

Jij bent van het type coachend leiding geven. Je medewerkers zijn blij met jou. Logisch, want je weet de juiste balans te creëren tussen vrijheid en verantwoordelijkheid.

Elke dag komen ze weer met energie de bouwplaats op.

Wie zoeken wij?

Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en je hebt het liefst de nodige vlieguren als uitvoerder. Ook als startende uitvoerder ben je welkom, maar dan kun je wel met stages aantonen dat je een visie hebt op dit vakgebied en er successen in hebt geboekt.

Zonder nadenken schakel jij van onderaannemer naar projectleider en weer naar een bouwplaatsmedewerker. Verder ben je resultaatgericht en besluitvaardig.

Je bent en blijft op zoek naar verbetering (LEAN) van de bedrijfsvoering en weet kansen goed te benutten. Daarnaast beschik je over kennis en ervaring op het gebied van bouwprocessen en methodieken.

Wat bieden wij?

Naast de focus op jouw persoonlijke ontwikkeling, onze open bedrijfscultuur, een netwerk van gedreven collega’s, ruimte voor eigen verantwoordelijkheid, en goede doorgroeimogelijkheden, bieden wij jou een marktconform salaris (bouw cao), genoeg vakantiedagen en een leaseauto.

Uiteraard krijg je ook een laptop en smartphone. Voor alle jonge BAM medewerkers is er Young BAM. Young BAM organiseert diverse activiteiten om je netwerk te vergroten en andere jonge collega’s te leren kennen, denk hierbij aan projectbezoeken en borrels.

Werken bij een multinational, aan grootschalige, zichtbare projecten

Bij BAM werk je in teams met collega’s van allerlei verschillende disciplines en draag je bij aan gave projecten die je terugziet in de wereld om je heen.

Wie kent niet de groen-oranje bouwkeet?

 • BAM is actief in alle fases van een project, van ontwerp tot onderhoud. Onze projecten vind je overal in de samenleving terug
 • BAM behoort tot de grootste bouwondernemingen van Europa; daarnaast zijn wij wereldwijd actief in meer dan 30 landen
 • Onze organisatie transformeert zich naar een serviceorganisatie; we hebben de ambitie om best in class te zijn.
 • We verplaatsen ons in de wensen van de klant en werken met de nieuwste technologieën
 • Over ons

  BAM Wonen staat voor topkwaliteit tegen de beste prijs. Met innovatieve, duurzame en onderscheidende producten en diensten zetten we de toon in de wereld van wonen.

  Dankzij onze kennis, schaal en integrale aanpak maken we aangenamer wonen toegankelijk voor iedereen. Samenwerking is wat ons drijft.

  Door goed te luisteren naar de wensen en behoeften van onze (toekomstige) bewoners, opdrachtgevers en partners, garanderen we premium kwaliteit.

  En daar profiteert iedereen van. Vandaag én morgen.

  Welkom bij BAM Wonen. Welkom thuis.

  Binnen BAM Wonen is de specialty 'Bouwen op Maat', die met onze ervaring, creativiteit en professionaliteit duurzame en inspirerende projecten ontwikkeld.

  We combineren de denkkracht van een ontwikkelaar en de can do’-mentaliteit van een bouwer. Op basis van actuele vraagstukken streven we naar de beste oplossing.

  Altijd maakbaar binnen de wensen van onze opdrachtgevers. Dit noemen we ontwikkelen met ondernemerszin’.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier