Projectmanager Water
continu
Capelle aan den IJssel, NL
2 dagen geleden

Projectmanager Water

Als Projectmanager ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het programma Water binnen deze gemeente in samenwerking met een team van specialisten waar je leiding aan zult geven.

Je stelt met dit team de plannen op mbt Stedelijk Water en draagt de verantwoordelijk op het gebied van financiën, planning en control voor de beheertaken.

Je staat in nauw contact met het bestuur omtrent de voortgang

 • HBO / WO diploma Civieletechniek of andere richting Watermanagement
 • Minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van Stedelijk Water
 • Je hebt ervaring met de aansturing van teams met specialisten
 • Deze functie is onderdeel van een lopend functiewaarderingstraject en indicatief ingedeeld in generiek functieprofiel Adviseur C met salarisschaal 11 (maximaal 4859,00 bruto per maand bij een 36-
 • urige werkweek). Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring.

  Onze opdrachtgever is een middelgrote gemeente in de Randstad met uiteenlopende vraagstukken op het gebied van de inrichting van de openbare ruimte en zijn daarvoor open zoek naar een Projectmanager met ervaring op het gebied van binnenstedelijke watermanagement opgaven.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier