Junior Assistent Controller Werkstudent
Mazars
Eindhoven, NL
2 dagen geleden

Functieomschrijving + wat bieden we

Wil jij naast je studie ervaring op doen in het ondersteunen van internationale organisaties? Ga dan aan de slag bij Mazars Amsterdam / Eindhoven als werkstudent Junior Assistent Controller.

Werken bij Mazars betekent dat jij als onderdeel van ons team waardevolle bijdrage levert aan de kwaliteit van onze dienstverlening door professioneel en nauwkeurig aan de slag te gaan.

De afdeling Outsourcing is een jonge afdeling die internationale cliënten op verschillende terreinen ondersteunt. Wij bieden klanten ondersteuning bij o.

a. financiële processen, wij leveren audit support en dragen zorg voor de payroll. Onze klanten verwachten topkwaliteit, snelheid en maatwerk.

Dit betekent dat we op zoek zijn naar collega’s die energie krijgen van hard werken, snel schakelen en veel dynamiek.

Je gaat aan de slag in een klein team, waar de communicatielijnen kort zijn. Binnen jouw functie als junior assistent Controller ben je verantwoordelijk voor een vaste portefeuille met internationale klanten.

Daarnaast werk je in een multidisciplinair team van accountants, fiscalisten, juristen en consultants waarbij we van jou een hands-on mentaliteit verwachten.

Het is een dynamische omgeving met internationale klanten, waarin je een bijdrage levert aan de optimalisering van processen van de klant.

Wat bieden wij?

Een prettige en uitdagende werkomgeving waarin aandacht is voor coaching en persoonlijke ontwikkeling. Als jij onze organisatie komt versterken word je gekoppeld aan een persoonlijke mentor die jou begeleidt en coacht waardoor jij jouw toekomst in goede banen kan leiden.

Wij bieden jou een baan naast je studie waarbij je kunt ontwikkelen in je professionele vaardigheden. Op deze manier blijf je werken aan jouw professionaliteit, integriteit en focus op kwaliteit.

Dat maakt werken bij Mazars inspirerend en uitdagend. Vanuit werkstudentschappen zien we vaak dat men daarna start binnen ons team.

Wie ben jij?

 • Bezig met je bachelor, pre-master of master met voorkeur in een financiële richting
 • Uitstekende beheersing van de Engelse taal in woord en geschift
 • Een natuurlijke interesse voor en ervaring met projectmatig werken
 • Communicatief, proactief en een echte teamplayer
 • Flexibel, analytisch en gestructureerd
 • Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Reageer dan nu via de sollicitatie button. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Martijn Jacobse via tel. 088 277 1140.

  Nederland, Eindhoven

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier