Medewerker Bedrijfsbureau
Group of Butchers
Nuth
6 dagen geleden

Wat ga je doen?

We zijn voor ons Bedrijfsbureau op zoek naar een gedreven en ambitieuze Medewerker Bedrijfsbureau. Jouw hoofdtaak is het opstellen van goede planningen waarbij er goede afstemming is tussen de verwachte productie en de beschikbare capaciteit.

Ook koop je materialen, grond- en hulpstoffen in ten behoeve van de productie. Daarnaast maak je gedegen (database) analyses en stel je rapportages op, zowel voor intern als richting de klanten.

Je werkt hierbij nauw samen met de afdelingen Inkoop, Productie en het Distributiecentrum. Kortom een veelzijdige functie waar je continue met verschillende werkzaamheden bezig bent.

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding richting (technische) bedrijfskunde, logistiek of vergelijkbaar en een aantal jaren werkervaring of bent net afgestudeerd aan het HBO in dergelijke richting;
 • Je bent ervaren met de Microsoft Office pakketten (voornamelijk Excel) en je hebt affiniteit met het werken in systemen en databases;
 • Je bent stressbestendig (in staat zijn om meerdere taken gelijktijdig uit te voeren) en hebt geen 9-tot-5 mentaliteit;
 • Je bent een echte doorpakker die eigen initiatief toont en gemotiveerd is om een bijdrage te leveren aan de productie van hoogwaardige grillproducten;
 • Je kan analyses vertalen naar de praktijk bent en cijfermatig sterk;
 • Je bent communicatief vaardig;
 • Je beschikt over een praktische werkinstelling en bent nauwkeurig in je werk;
 • Je kunt goed zelfstandig werken;
 • Uiteraard is ervaring in het opstellen van productieplanningen een pré.
 • Werken bij Group of Butchers?

  Group of Butchers is marktleider in het segment van hoogwaardige vleeswaren en al twee jaar achter elkaar het snelst groeiende foodbedrijf van Nederland! Bij onze twaalf gespecialiseerde productielocaties maken wij vleeswaren en vleesproducten voor de retailers en grossiers in Nederland, België en Duitsland.

  Afgelopen jaren zijn wij zowel organisch als d.m.v. acquisities sterk gegroeid. Ook voor de komende jaren verwachten wij sterk te blijven groeien, mede door de inzet van bijna 700 collega’s (NL / BE / DE) die dagelijks de lekkerste en kwalitatief allerbeste producten ontwikkelen en maken.

  Een grote passie voor het mooie product vlees is wat we delen en dat maakt onze producten bijzonder. Wij zijn Group of Butchers .

  Een veelzijdige functie in een betrokken en informeel team binnen een ambitieus bedrijf. Onze organisatie mag zich de laatste 3 jaar het snelst groeiende foodbedrijf van Nederland noemen! Hou je van afwisseling in je werk?

  Geen dag is bij ons hetzelfde. Uiteraard ontvang je een goed en marktconform salaris, aangevuld met een eindejaarsuitkering en prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve ziektekostenverzekering en pensioenregeling.

  Er is ruimte om als persoon met onze organisatie mee te groeien, onder andere door het volgen van (interne) opleidingen.

  Tot slot vieren we graag onze successen met bijzondere bedrijfsfeesten, een jaarlijkse barbecue, teamactiviteiten en borrels.

  Let’s make something special!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier