Quality Engineer
LMH Engineering
Geldermalsen, NL
12 uur geleden
source : Techniekvacaturebank

Wat ga je doen als Quality Engineer?

Jouw plek in deze organisatie is het vormen van eerste aanspreekpunt en "verantwoordelijke" bij klachtsituaties en kwaliteitsvraagstukken vanuit klanten.

Omdat de organisatie klantspecifieke componenten ontwikkelt die buiten Nederland geproduceerd worden, gaat er nog wel eens iets mis!

Wanneer er zich een probleem voordoet is het de hoogste prioriteit om dit probleem snel op te lossen. Anderzijds moet ook bepaald worden hoe het probleem is ontstaan, hoe we dit probleem kunnen voorkomen in de toekomst en wie er verantwoordelijkheid draagt.

Jij bent om deze reden dus altijd nieuwsgierig, bent goed in het doen van een korte analyse en bent technisch vaardig genoeg om een klacht technisch te beoordelen.

Daarna blijf je tijdens het proces in contact met de klant, plan jij reparatie / vervangingen bij engineers in en organiseert alles logistiek.

Als iemand op een verjaardag vraagt wat jij doet? Jij zorgt ervoor dat onze service op orde blijft, producten en processen worden verbeterd en klanten (hopelijk) met een tevreden gevoel bij ons terugkomen!

Wat wordt jou geboden?

Naast een competatief (start)salaris dat uitkomt tussen de €2300 - €2700 bruto per maand, bieden wij :

 • Een verantwoordelijke job op het snijdvlak tussen commercie (after sales), techniek en logistiek
 • Interne- en externe opleidingsmogelijkheden en cursussen
 • Werken voor een wereldwijd marktleider - met een platte organisatiestructuur en "wij" cultuur!
 • Direct samenwerken met je technisch directeur en al zijn kneepjes van het vak leren
 • Een functie met enorm veel (door)groeipotentie.
 • Wat wordt er van jou verwacht?

 • Een nieuwsgierig brein, dat analytisch en op HBO-niveau kan denken!
 • Technische affiniteit (idealiter bewezen uit studie of werkervaring)
 • SAP / ERP kennis / ervaring is een pré
 • Inzicht in hoe een productie / assemblage proces eruit ziet
 • Communicatief vaardig in Nederlandse, Engelse en idealiter Duitse taal (dit laatste is geen must - biedt wel een voorsprong!)
 • Waar ga je werken?

  In je nieuwe rol als Quality Engineer stap je binnen bij 's werelds marktleider op het gebied van PCB's. Deze unieke combinatie van elektronica en mechanica zorgt ervoor dat jij technisch veelzijdig opgeleid blijft.

  Jouw kennis is van "deze tijd" en je kunt je binnen dit bedrijf de komende jaren ontzettend ontwikkelen. Het team waarbij jij hoort is momenteel 3 personen, waaronder de technisch directeur.

  Dit biedt de mogelijkheid zeer korte lijnen te onderhouden en geeft een enorm platte organisatiestructuur! Juist omdat de business waarin wij specialiseren zo in ontwikkeling is, is klanttevredenheid en kwaliteit erg belangrijk! Wij willen onze goede naam bewaren en hebben jou daarvoor nodig!

  Meer informatie of direct solliciteren?

  Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact met Tessa opnemen via 0031 (20) 757 0000 of een mail sturen naar tessa.

  beijlevelt lmhengineering.com Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd maar ken je dé persoon voor deze vacature? Deel de vacature en uiteraard zullen wij jou op een gepaste manier hiervoor belonen.

  LMH Engineering the recruitment engineers

  Arbeidsvoorwaarden

  US$30000 - US$35000 per jaar + Thuiswerken, ATV dagen, goed pensioenfonds

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier