Chauffeur Haakwagen combi
Baetsen-Groep
Son, NL
18 uur geleden

Ben je in het bezit van een CE-rijbewijs met code 95? Voor onze afdeling Containers zoeken wij een collega die op pad gaat met een combiwagen met haaksysteem.

Wat ga je doen

Je gaat aan het werk met motorwagen aanhangwagencombinatie met een haaksysteem. Na een kop koffie in de ochtend ga je op pad.

Geen dag is hetzelfde. Onze dienstverlenende service bepaalt de route die je rijdt. wij willen onze klanten vaak snel en adhoc helpen, waardoor de planning tijdens de dag kan veranderen.

je haalt de diverse afvalstromen (o.a. bouw en sloopafval) op bij onze klanten. De ritten zijn zowel nationaal als Duitsland, België en Luxemburg.

Naast de praktische uitvoering, verzorg je de administratieve afhandeling conform wettelijke richtlijnen en bedrijfsrichtlijnen.

En bij dit alles ben je je bewust van je omgeving : je zorgt niet alleen voor een volledige en stipte uitvoering van je taken, maar hebt oog voor de veiligheid van je omgeving en de servicebeleving van de klant.

Je stemt vanzelfsprekend je werkzaamheden binnen onze organisatie goed af met de planner.

Wie ben je

Als combichauffeur ben je in het bezit van een CE-rijbewijs met code 95. Ook vinden wij het fijn als je in het bezit bent van een geldig VCA-

certificaat. Het is belangrijk dat je flexibel bent en het dus niet erg vindt incidenteel op zaterdagen te werken. Je bent een harde werker, klantgericht, stressbestendig en professioneel.

Wat bieden wij jou

In de functie van combichauffeur heb je gunstige arbeidsvoorwaarden, zowel primair als secundair. Je krijgt jouw salaris en overuren iedere maand op tijd uitbetaald.

Ook kun je profiteren van een collectieve CZ of VGZ zorgverzekering en deelname aan Fiscfree (met belastingvoordeel aanschaf van fiets, tablet, sportabonnement, weekendje weg).

Uiteraard mag jij aan de slag in een zelfstandige functie met veel afwisseling en uitdaging. Jouw collega's zijn stuk voor stuk echte vakmensen die jou veel kunnen leren.

Natuurlijk houden wij enkele keren per jaar een gezellige borrel met alle collega's. We zijn tenslotte een Brabants bedrijf!

Interesse?

Voor meer informatie kun je bellen naar onze recruiter Sandra Bruurmijn, te bereiken via

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier