Afdelingsleider mavo
Interconfessionele Scholengroep Westland
Naaldwijk, Netherlands
5 uur geleden
source : Meesterbaan

De Interconfessionele Scholengroep Westland (ISW) biedt voortgezet onderwijs op alle niveaus op zes locaties in Naaldwijk, ’s-Gravenzande en Poeldijk.

Voor de locatie ISW Hoogeland in Naaldwijk zijn wij met ingang van 1 augustus 2020 op zoek naar een afdelingsleider mavo.

De missie van ISW Hoogeland is verwoord in vijf woorden :

Samen zorgen we voor degelijk en uitdagend onderwijs in een vertrouwde en moderne schoolomgeving.

De locatie ISW Hoogeland is een school voor mavo, havo en vwo en heeft ongeveer 1.800 leerlingen. Naast een Technasium- en Bèta Challenge opleiding, bestaat er de mogelijkheid om Cambridge Engels en Spaans te volgen.

ISW Hoogeland ligt aan de rand van Naaldwijk. De school is gehuisvest in een prachtig gebouw en biedt een plezierige werkomgeving met een duidelijke organisatie en prettige leerlingen en collega's.

De mavo-afdeling is in beweging, waarbij de ontwikkeling van de speciale leerroute Bèta Challenge het meest duidelijke voorbeeld is.

De afdeling bestaat uit de leerjaren 2, 3 en 4 mavo.

Plaats in de organisatie

De schoolleiding bestaat uit een locatiedirecteur, drie adjunct-directeuren en zes afdelingsleiders. Deze vormen in nauwe samenwerking het managementteam van Hoogeland.

De afdelingsleiders worden op hun afdelingen ondersteund door leerlingcoördinatoren. De te benoemen afdelingsleider legt verantwoording af aan de adjunct-directeuren en de locatiedirecteur.

Hij / zij is integraal verantwoordelijk voor de afdeling mavo, stimuleert en coacht het docententeam van de afdeling. Samen geven zij vorm aan de ontwikkelingen van deze afdeling.

De afdelingsleiders verzorgen een beperkt aantal lessen.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier