Vestigingsdirecteur Sligro Alkmaar
Sligro Food Group
Alkmaar, Netherlands
34 dagen geleden

Dit ga je doen

Voor onze zelfbedieningsgroothandel locatie Alkmaar zijn wij op zoek naar een

VESTIGINGSDIRECTEUR

Als Vestigingsdirecteur ben je het gezicht van de vestiging en verantwoordelijk voor het realiseren van de vestigingsdoelstellingen en het leiding geven aan de totale operatie van de vestiging.

In de uitvoering van je werkzaamheden stel je de klant centraal en draag je de Sligro formule uit. Je weet wat er speelt, kent je klanten en stuurt de vestiging met een gezonde omzetgedrevenheid aan.

Door koppeling van leidinggevende capaciteiten, ondernemerschap, commercieel talent en "foodservicegevoel" boek je uitstekende resultaten.

Je rapporteert aan de Directeur Zelfbediening.

Belangrijke taken en verantwoordelijkheden in deze functie zijn :

 • Je bent het commerciële aanspreekpunt voor klanten die de zelfbedieningsgroothandel bezoeken;
 • Je hebt continu oog voor klanttevredenheid en draagt bij aan klantloyaliteit;
 • Je stelt een vestigingsjaarplan op en voert deze uit, conform de met de directie overeengekomen doelstellingen;
 • Je bent eindverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de vestiging, hygiëne, onderhoud, veiligheid en uitstraling;
 • Je zorgt voor een klantgerichte en passende personeelsplanning van de totale vestiging;
 • Je motiveert, coacht, stuurt, controleert medewerkers in het werk en voert functionerings- en beoordelingsgesprekken met MT-leden.
 • URL >

  https : / / www.youtube.com / embed / PI5s3S80cUY?rel 0&controls 0&showinfo 0 iFrame #0 ends here

  Dit verwachten wij van jou

  Heb jij passie voor horeca en food? En beschik je over leidinggevende en eindverantwoordelijke ervaring?

  Wij zijn op zoek naar kandidaten met minimaal een afgeronde mbo niveau 4 opleiding en HBO werk- en denkniveau. Je beschikt over tenminste 5 jaar recente leidinggevende en eindverantwoordeljke ervaring in een commerciële functie binnen de retail / foodservice.

  Bovendien blijkt uit je eerdere loopbaan een zichtbare passie voor zowel de horeca als foodproducten. Je hebt gevoel voor cijfers, bent in staat om managementinformatie te vertalen naar concrete acties op operationeel niveau en drukt jezelf zowel schriftelijk als mondeling goed uit.

  In je optreden maak je een sterke, positieve (eerste) indruk en handel je vanuit het besef onderdeel te zijn van een groter geheel, de Sligro Food Group.

  Je bent uiteraard representatief en stressbestendig. Tot slot ben je woonachtig in de regio Alkmaar.

  Competenties

  Je beschikt over de volgende competenties : resultaatgerichtheid, klantgericht samenwerken, netwerken, initiatief nemen, marktgerichtheid, aansturen van anderen, communiceren en commercieel handelen.

  Wij bieden

  Een brede, uitdagende en creatieve functie in een dynamische organisatie, die te omschrijven is als licht eigenwijs, open communicerend en informeel.

  Een prettige werkomgeving met korte communicatielijnen, waar ruimte is voor eigen inbreng, initiatieven en persoonlijke ontwikkeling.

  Interesse?

  Direct solliciteren gaat middels onderstaande link : klik hier om te solliciteren op deze vacature. Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen de afdeling Recruitment via telefoonnummer 0413 - 370 929.

  Over ons

  Sligro is onderdeel van Sligro Food Group en bestaat uit zelfbedieningsvestigingen en bezorgservicevestigingen. Sligro gaat voor een duurzame relatie met zijn klanten.

  Daarom vinden wij betrouwbaarheid, nuchterheid en alertheid belangrijke waarden.

  Samen met onze klanten hebben wij één belangrijke passie : goed en eerlijk eten. Sligro Food Group is niet voor niets de grootste retailer voor de Nederlandse horeca.

  Meer weten over Sligro?

  Will je meer weten over Sligro Food Group? Kijk dan hier.

  Wij raadplegen het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel, deze integriteitscontrole is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier