Den Haag Weimarstraat, Bijbaan Verkoper Vers
Jumbo Supermarkten
Den Haag
30 dagen geleden

Tijd over en geld nodig voor leuke dingen? Dan zit je hier goed, want wij hebben een flexibele bijbaan voor jou in de aanbieding.

Als verkoper Vers werk je op een van onze versafdelingen groente & fruit, kaas, vleeswaren of brood en stel je samen met je collegas onze klanten centraal.

Jij verplaatst je in de klant. Jij wilt de producten op je versafdeling allemaal kennen, omdat je de klant goed wilt informeren.

Tevreden ben jij pas als je merkt dat een klant tevreden is.

Méér dan een bijbaan

En ook al is het een bijbaan, het is er niet zomaar een. Bij Jumbo vinden we plezier en een goede sfeer op de werkvloer erg belangrijk.

We luisteren naar jouw wensen en houden daar zoveel mogelijk rekening mee. Daarom kun je aangeven welke afdeling jouw voorkeur heeft.

Zo bieden we je inhoudelijk interessant werk met volop afwisseling en uitdaging. Wil je hogerop bij Jumbo? We bieden je allerlei mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen met onze Jumbo Academy.

En uiteraard doe je het ergens voor, een salaris waar je blij van wordt! Daarbovenop krijg je vakantiegeld, vakantiedagen en ATV.

Deze kwaliteiten zoeken wij in onze verkoper Vers : Als hulpkracht Vers bij Jumbo maak je het onze klanten voor 100% naar de zin.

Je zorgt voor een aantrekkelijke en verzorgde uitstraling van de versafdeling waar altijd voldoende producten aanwezig zijn.

Deel jouw passie voor Vers! Daarnaast :

 • ben je 16 jaar of ouder;
 • ben je voor 2 tot 12 uur per week flexibel inzetbaar;
 • zet je graag dat stapje extra en bied je service met een glimlach.
 • Ben jij enthousiast geworden? Dan zijn we heel benieuwd naar jou. Reageer dan nu, solliciteren kost je slechts een paar minuten!

  De uitdagingen bij Jumbo zijn enorm. Net als de kansen. Omdat het elke dag beter moet voor onze klanten. Daarom zoeken we mensen die samen met meer dan 60.

  000 collegas Jumbo elke dag beter helpen maken.

  Wij van Jumbo zijn graag eerlijk en open. Vandaar dit verzoek : wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier