Belastingadviseur - BTW
BDO Nederland
Den Haag
23 uur geleden

Jouw uitdaging

Belastingadvies is erg breed daarom kennen wij binnen BDO naast de algemene praktijk ook diverse specialismes. Voor het BTW team zijn wij nu opzoek naar collega die al meerdere jaren ervaring heeft met BTW advies en die zich ook verder in wil ontwikkelen om ons brede pakket aan klanten te ondersteunen.

Naast vaktechniek wordt nu ook een stevig beroep gedaan op je andere vaardigheden zoals het doortastend overleg en onderhandelen met de Belastingdienst, het leiding geven en het onderhouden van goede zakelijke relaties.

Als Belastingadviseur heb je tevens een voortrekkersrol in de ontwikkeling van de vaktechniek op de vestiging.

De werkomgeving

Je maakt deel uit van een team van 54 fiscalisten. Landelijk werken bij BDO ruim 400 fiscalisten met veel enthousiasme aan uiteenlopende fiscale vraagstukken.

Het klantenpakket waarvoor je werkt, bestaat voornamelijk uit succesvolle ondernemers uit het middensegment. Maar ook grotere familiebedrijven en internationale ondernemingen kunnen tot jouw toekomstige klantenpakket behoren.

Je hebt als belastingadviseur een coachende rol richting een aantal jonge fiscalisten.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier