Montage-timmerman
Aalberts
Amersfoort
4 dagen geleden

is het woningbouwconcept van Aalberts. Hierbij wordt de basis van de woning gevormd door een geprefabriceerd betonnen skelet.

Voor de montage van deze conceptuele woningen op de bouwplaatsen zoeken wij fulltime montage-timmermannen ter uitbreiding van ons bestaande team.

Daarnaast dien je ook breder inzetbaar te zijn op onze overige projecten, zoals in de nieuwbouw of renovatie. Een voorbeeld van een Doordacht Wonen-project dat wordt gerealiseerd door onze prefab casco-betontimmermannen is in Bodegraven.

Wat ga je doen?

Onder leiding van onze uitvoerder verricht je aan de hand van tekeningen en montageplannen alle stel-, montage-, beton- en ruwbouwtimmerwerkzaamheden voor onze geprefabriceerde betonnen woningcasco’s.

Wie ben jij?

Als montage-timmerman heb je de volgende zaken in huis :

 • Relevante werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Ervaring in de bouw en met montage van prefabelementen is hierbij een pre;
 • Bij voorkeur een afgeronde timmerman opleiding;
 • Je bent fulltime beschikbaar;
 • Je hebt technisch inzicht, bent een doorzetter en weet van aanpakken;
 • Je bent enthousiast en flexibel ingesteld;
 • Je hebt je VCA-basis en rijbewijs BE.
 • Wat bieden wij?

  Een uitdagende baan bij een succesvolle bouwer met zo’n 140 collega’s. Gevestigd in Loosdrecht en Zeist. Als jij het beste uit jezelf wil halen, jezelf wil blijven ontwikkelen en daarnaast ook gewoon wil werken in een ontzettend leuk team, dan ben je bij Aalberts aan het juiste adres.

  Wij investeren namelijk in mensen : zowel klanten als medewerkers. Salaris vinden wij ook belangrijk. Wij bieden je een arbeidsvoorwaardenpakket dat past bij jouw kwaliteiten en deze functie.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier